На курорті Кирилівка творився армагеддон – смерч і неймовірні по силі блискавки били в море з однієї хмаринки

Відпочиваючі на курорті Кирилівка на Азовському морі вчора стали свідками приголомшливої погодної аномалії - локальної грози з однієї хмари. Ніхто не постраждав, але вражень - на все життя.

Курортне селище Кирилівка розташований в красивому місці на березі Азовського моря. Це дуже популярне місце відпочинку жителів східної України.

Учора надвечір все, хто були на пляжі, стали свідками унікального природного явища.

Блискавки над морем
Блискавки над морем

Ось як вони описують, що відбувалося. Якось різко після вітерця і шуму стало тихо-тихо. На море раптом настав повний штиль, чайки перестали кричати.

Блискавки над морем
Блискавки над морем

Небо стало хмарним, але одна невелика хмара виділялася сірим кольором. Несподівано з неї вниз опустилася воронка смерчу. Всі завмерли, деякі схопилися за телефони, але не встигли зняти його, так як точно так несподівано з хмари вдарила потужна блискавка і буквально знесла смерч в воду.

Блискавки над морем
Блискавки над морем

Пролунав такий гуркіт, що жінки і діти закричали від страху! Люди побігли з пляжу. За першою блискавкою стали бити ще – дуже потужні, одна за одною і все – з цієї однієї хмари. Між ними практично не було інтервалу, а в повітрі стояв безперервний гуркіт і рев. На морі з’явилися штормові хвилі з піною.

Блискавки над морем
Блискавки над морем

Навколо цієї хмари почали збиратися інші, пішов дощ. Все це відбувалося над поверхнею моря, не наближаючись до берега.

 "Блискавки

Так само несподівано все закінчилося, за кілька хвилин хмари розсіялися і з’явилося сонце, море заспокоїлося.

Блискавки над морем
Блискавки над морем

Вражені люди не вірили своїм очам і вухам – невже все це відбувалося тільки що. Це щастя, що катаклізм не трапився над пляжем.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.