А шоб ми так жили! Міністр Малюська показав платні ВІП-камери в одеському СІЗО

Одеським злодіям і бандитам - особливі привілеї. ВІП-камери з євроремонтом і всіма зручностями чекають своїх постояльців. Як на їхні доходи - недорого. І взагалі-то, це все за наші з вами податки.

Пан міністр у своєму ФБ написав:

Річ у тому, что весь Київ відпочиває в Одесі, а платних камер там не було. Столичні жителі могли відчувати дискомфорт. Ну, а ми ж клієнтоорієнтовані…

Ось орієнтуючись на “клієнта ” одеське СІЗО обладнав дві VIP-камери – для особливо цінних грошово-забезпечених затриманих. Одна на двох “клієнтів “, друга для трьох.

Денис малюська
Денис Малюська інспектує особисто

У камерах є все, багато з чого простим українцям і недоступно: дорогий євроремонт, потужний бойлер для гарячого душу, кондиціонер, кухонний блок з усім необхідним – мікрохвильовкою, чайником, раковиною.

Кухня в СІЗО
Кухня в СІЗО

Туалет пристойний (біде, правда, немає – лоханулась, звичайно, наша пенітенціарна система).

Параша для ВІП-клієнтів
Параша для ВІП-клієнтів

Кошик з вітамінними фруктами на столі. І розумні книги.

Коротше, як в кращих будинках турецьких курортів. Правда, решіточка на вікні.

Одеське СІЗО
Одеське СІЗО

Ціни як для елітних бандитів і хуліганів, дріб’язкові:

  • добу – 985 грн;
  • тиждень – 3 502 грн;
  • місяць- 4 093 грн.

До речі, в сусідньому Миколаєві, де теж в СІЗО з 1 серпня відкрилися камери ВІП, розцінки на порядок нижче – доба всього 485 грн. Дрібниця а приємно. Краще потрапляти в Миколаєві – заощадити можна.

Міністр Денис Малюська особисто все випробував – на ліжках полежав, воду теплу включав, в віконце в клітинку дивився. А ще дивився в відеокамеру, яка вдень і вночі буде знімати ВІП-гостей Одеського СІЗО.

Ось так все буде видно
Ось так все буде видно

Але навіть така розкіш ніщо в порівнянні з тим, як маються ужгородські тимчасово затримані СІЗО-шники. У них там бенкет горою – з елітним віскі, фірмовим чеським пивом, айфонами і, звичайно, селфі – для рідних і подільників.

 ""

Красунчик в центрі – це Женя Білий (Євген Дребітко). На ньому звинувачення у викраденні людей, рекет, наїзд на поліцейського на пункті перевірки, зберігання зброї (2 ізраїльські УЗД знайшли вдома). Це офіційно. А неофіційно, все Мукачево та Закарпатті знає, що він “смотрящий”, займається наркотиками, продажем дівчат до борделів і іншим, що наш закон типу не прощає.

А міністр питає, який костюмчик йому купити 0 рожевий або зелений?
А міністр питає, який костюмчик йому купити – рожевий або зелений?

І виходить, що за крадіжку новорічної ялинки з лісу бідняк з села отримує реальний термін 4-5 років, а ось ВІП-злочинці навіть в СІЗО живуть розкішно, а потім на суді їх просто відпускають. Ну і у судді з’являється новий мерс або ділянку в самому елітному районі. Все по чесному.

 

 

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.