Притула зібрався на вибори і терміново звернувся до українського народу: “Люди, вставайте і йдіть! “

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Сергій Притула кликнув народ не пускати все на самоплив, а висувати гідних претендентів. Він себе мав на увазі?

Відомий гуморист і шоумен Сергій Притула сильно стурбований, що влада у нас “не така “, а виборці або взагалі не хочуть йти на вибори, або голосують за принципом “ну, так, краде, але і робить щось” . Ось тому нами керують одні й ті ж, і роблять одне і те ж: крадуть і що-там трохи роблять.

Все розікрали! буквально все
Все розікрали! буквально все

Притулі, як свідомому громадянину, це набридло і він терміново звернувся до народу зі словами:

Люди, йдіть на вибори. Місцеві. Вони відбудуться 25 жовтня і поки ще можна висувати кандидатури в партійні списки.

І закликав висувати гідних претендентів, які будуть багато робити для громади, а не красти взагалі. Ну, або тільки трошечки, якщо вже зовсім не виходить не красти. У всякому разі у владі це поки нікому не вдавалося.

Терміново треба країну рятувати!
Терміново треба країну рятувати!

Не будемо переповідати весь його спіч – кому цікаво, сам послухає.

А ті, хто вміє читати поміж рядків, чи то пак, чути між словами в ролику, зрозуміли все це так: сам пан Притула вирішив піти в політику і таким зверненням почав свою передвиборчу кампанію.

Ну а що? Прецедент є! Але місце президента поки зайнято, так що доводиться задовольнятися малим – місцевою владою.

Ну, як каже мудрий український народ “Дай Боже нашому теляті вовка з’їсти”. Можливо комік був би кращим мером, ніж боксер або бізнесмен. Головне, щоб не крав, а щось робив.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.