Стан Юлії Тимошенко погіршився, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів Важлива новина

Як стало відомо позавчора екс-прем'єр і лідер партії "Батьківщина" заразилася коронавірусом і її відвезли до лікарні з високою температурою.

Уже тоді прес-секретар партії Марина Сорока повідомила, що стан важкий, температура у Тимошенко вище 39 градусів, є утруднення в диханні.

У лікарні також дочка Тимошенко Євгенія і її чоловік Артур Чечоткін. У них хвороба протікає в середній формі важкості.

фото ілюстративне
фото ілюстративне

А сьогодні журналісти передачі Факти ICTV повідомили, що лікарям, незважаючи на найкращий протокол лікування, не вдалося ні збити температуру, ні полегшити стан хворої. Навпаки, їй стало істотно гірше і довелося підключити Тимошенко до апарату штучної вентиляції легенів, щоб забезпечити надходження кисню в організм. Зараз Юлія Тимошенко перебуває в стані штучної коми.

Ми будемо тримати вас в курсі подій.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.