Скандал з Квартал-95: виконавчий продюсер в неадекватному стані влаштував ДТП і втік, спіймали люди, здали в поліцію

У дуже неприємну ситуацію потрапив один з керівників Кварталу-95. Напевно, не дарма Зеленський скасував кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому вигляді.

3 вересня в центрі Києва на вулиці Борщагівській сталося ДТП. Слава Богу, без смертей і членоушкодження. Просто крутий джип Nissan сильно вдарив автомобіль таксі, навіть не пригальмував, а швидко поїхав.

На це НП відразу зреагували інші водії, одні стали допомагати таксисту, який вдарився головою. Його  машина була пошкоджена. Інші поїхали за винуватцем ДТП і в провулку притиснули його до тротуару.

Водій, який влаштував ДТП
Водій, який влаштував ДТП

Чоловік заблокував себе в машині і відмовився виходити. Але все помітили, що людина явно неадекватний – або дуже п’яний, або навіть під дією інших, заборонених препаратів.

Поки люди викликали поліцію, той водій бачив можливість втекти і різко рушив з місця. Далеко він не поїхав, його зупинили і встановили особу.

винуватець ДТП
Винуватець ДТП

Ним виявився Олександр Божков – виконавчий продюсер ТОВ “Квартал 95” і колишній кандидат в нардепи від “Слуги народу”. Він – близький друг Зеленського. Чоловік був абсолютно неадекватний і добре, що не наробив за кермом більш серйозних бід.

В цьому ракурсі хочеться нагадати, що саме колишній керівник “Кварталу-95 “, а тепер президент України Володимир Зеленський підписав закон, який відмінив  кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому вигляді.

І ось статистика: за перше півріччя 2020 “п’яних” ДТП в Україні на 120% більше, ніж за весь 2019 рік.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.