Увага розшук !!! Зникла дитина !!!

При отриманні будь-якої інформації про можливе місце знаходження зниклого Миколи, прохання передзвонити по телефону спеціальної лінії поліції «102».

Києво-Святошинського відділу поліції розшукується малолітній Клюй Микола. Дитині 10 років. Він вчора – 4 вересня близько 16.30 коли закінчилися уроки, покинув школу і до місця проживання в м Київ не повернувся. Останній раз Миколи бачили 05.09.2020 близько 10:00 в с. Святопетрівське по вул. Тепличної, 10. Швидше за все Коля був у с. Святопетрівське

Прикмети: відповідає віку – 10 років, ростом 110 см, худорлявий, волосся світле, короткі прямі, до плечей, обличчя овальне, очі зелені.

Одягнений: кофта сіра, сіра майка, чорні штани, сині черевики, кепка зелена з синім козирком.

При отриманні будь-якої інформації про можливе місце знаходження зниклого Миколи, прохання передзвонити за телефоном спеціальної лінії поліції «102».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.