Мати хотіла задушити дитину в пакеті, а пильна киянка зателефонувала в поліцію: тепер горе-матір покарають

У Києві заробітчанка з Одеси поклала дитину в пакет, закрила його на замок і несла в невідомому напрямку на вулиці.

Пильна жінка помітила це, і запідозрила, що дитину хочуть задушити. Дівчина Яна – працівниця салону краси, і побачила що відбувається картину в вікно. Вона тут же включила запис відео на телефоні і побігла за жінкою. Весь час вона питала навіщо та поклала дитину в пакет, але жінка тільки намагалася втекти і відмазувати від відповіді.

Жінка несе свою дитину в пакеті
Жінка несе свою дитину в пакеті

Коли Яна вже пробігла кілька кварталів за жінкою в пакеті, то побачила що зупинилася на світлофорі поліцію і вибігла на дорогу покликати їх

Правоохоронні органи тут же забрали сумку з дитиною, і дістали його. Як з’ясувалося, дитині менше тижня. Жінка сама родом з Одеси, до Києва приїхала на заробітки. Народжувала не в пологовому будинку, а, швидше за все, вдома.

Дитину і маму відправили в лікарню, обстежили. Хлопчик виявився здоровим. Як з’ясувалося, у жінки є ще п’ятеро дітей. Найстарша дитина живе у бабусі з дідусем, а решта – в інтернаті і притулку.

Дівчину Яну, яка виявилася пильною і уважною, віддячили за такий по-справжньому героїчний вчинок.

«Вчинок Яни – справжній приклад людяності та активної життєвої позиції»

Яна Ілюхіна отримала нагороду за небайдужість
Яна Ілюхіна отримала нагороду за небайдужість

«Яна Ілюхіна не розгубилася, вона рішуче і дієво хотіла допомогти дитині і не залишилася осторонь ситуації. Дякую Вам за таку активну громадянську позицію і небайдужість до людського життя. Саме такі вчинки громадян рухають суспільство на краще. Дії Яни і наших співробітників врятували життя хлопчику », – повідомив генерал поліції Крищенко.

Яна Ілюхіна отримала нагороду за небайдужість
Яна Ілюхіна отримала нагороду за небайдужість

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.