Школярка з Трускавця стала світовим мемом: в 20-секундному інтерв’ю вона розклала все по поличках

Як кажуть: почали за здравіє, а закінчили за упокій. Але ж журналістка на лінійці 1 вересня задала дівчинці саме банальне стандартне запитання.

1 сентрября, в День знань, журналісти всіх видань ходять по лінійках, знімають, беруть інтерв’ю у вчителів, школярів, батьків.

Не став винятком і портал Трускавець-онлайн. Журналіст вирушила в одну зі шкіл цього чудового курортного містечка, після урочистої частини виловила у дворі милу усміхнену дівчину і задала їй традиційне запитання:

А чому ти хочеш йти в школу?

Дівчинка бадьоренько стала відповідати, що тут буду вчитися, гратися, потім піду в старшу школу, потім в інститут, потім на роботу …

І після невеликої запинки видала фатальну фразу:

А потім ми всі помремо ☠️

Буквально за кілька днів цей ролик став вірусним в українському інтернеті, а потім вийшов і на світові майданчики – Reddit і з’явився на ресурсі 9GAG, який вважається світовим мемоінкубатором.

Залишилося тільки чекати як люди з різних країн обіграють цю фразу з вуст маленької україночки в вишиванці.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.