Батьки-багатії не з’явилися: історія дівчинки, яку покинули в приватному пологовому будинку «ЛЕЛЕКА». Продовження

Історія покинутої дівчинки ще не закінчилася. Дитині зробили операцію. Як склалася подальша доля новонародженої – читайте в матеріалі.

Раніше ми писали про дівчинку, від якої відмовилися батьки. Дитина народилася з вадою розвитку, тому рідні мама і тато залишили її в київському приватному пологовому будинку «Лелека».

Валерій Зукін, генеральний директор клініки, пояснював молодим батькам, що вада виправляється і лікується. Але подружжя не змінило свого рішення.

«…Ми довго розмовляли. Наводили аргументи. Пояснювали. Марно. Тепер дитина лежить в Лелеці. Одна. І на світі у неї нікого немає крім Лелеки. І ім’я для свідоцтва про народження їй дала Лелека», – написав Зукін на своїй сторінці в Фейсбук.

Не тільки в мережі почали активно обговорювати ситуацію, яка трапилась з новонародженою дівчинкою. Валерій Зукін у наступному пості повідомив, що Пологовий будинок «Лелека» отримав неймовірну кількість дзвінків, листів, звернень з пропозиціями про допомогу. А в кінці додав: «Сьогодні дівчинку прооперували. Поки все нормально…».

 ""

БАТЬКИ НЕ З’ЯВИЛИСЯ

Після операції, яку зробили 22 липня, дівчинка перебувала на реабілітації в дитячій лікарні. Усі фінансові витрати взяли на себе ця ж лікарня і «Лелека». Потім маля перевели в Будинок дитини.

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.