Перший сніг в Україні: Синоптик розповів, коли нас накриють снігопади

Тільки кінець вересня, а українців вже сколихнула новина про те, що випав перший сніг.

Не дивно, адже саме в цей час щорічно в горах на Західній Україні випадає осад у вигляді снігу. На горі Піп Іван Чорногірський зараз тримається стабільно нульова погода.

Перший сніг в Україні
Перший сніг в Україні

У зв’язку з цим жителі різних регіонів хотіли б дізнатися – коли їм чекати снігу в цьому році, і чи буде взагалі зима сніжною? Адже зима 2019-2020 роки не ознаменувалася таким явищем.

Синоптики Укргідрометцентру припустили, що майбутня зима знову може бути аномальною

Перший сніг в Україні
Перший сніг в Україні

Поки вони не можуть дати точний прогноз, адже погодні умови змінюються щодня. Все залежить від того, якою буде осінь. Жовтень прогнозують туманним, морозним, в листопаді по всій Україні випаде перший сніг, проте він швидко розтане. Очікувати опадів потрібно в період з 20 до 27 числа. Сама ж зима може бути як аномально теплою, так і аномально холодної.

Глава відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко уточнила, що ймовірність морозної зими – менше 10%. Це пов’язано з глобальним потеплінням, і циклоном, що прогнозується на грудень-січень. Але снігову лопату все ж купити варто.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.