Синоптики дали прогноз погоди на вихідні: вам сподобається

Вже майже середина вересня, а в більшості областей України тримається тепла погода. Але є і регіони, де бабине літо змінили жовтневі проливні дощі. Якими ж будуть ці вихідні? Розповіли синоптики Укргідрометцентру.

Незважаючи на тумани і вологість, погода буде сприятливою і теплою. У південному і центральному регіонах України очікується волога і туманна погода, а ось на сході – пожежна небезпека, адже там сухе повітря і опадів не передбачається. Так описала майбутні вихідні синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Фейсбук.

Однак вже з наступного тижня Україну накриють перші заморозки

Прогноз погоди від Наталки Діденко
Прогноз погоди від Наталки Діденко

Після 13 числа температура вночі опуститься до нуля і навіть до мінус чотирьох. Перший короткочасний сніг передають на кінець місяця, а потім знову буде незначне потепління. У Києві, за словами Діденка, буде тепла погода з температурою повітря до +20 градусів, можливі невеликі дощі.

Але синоптики Укргідрометцентру втішають – зима буде аномально теплою, тому сильних заморозків бояться не варто.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.