Температурні рекорди і шторм: на Україну насувається аномальна погода

Як повідомляє головний синоптик Наталка Діденко в Фейсбук, в найближчі два дні погода поб'є відразу кілька рекордів.

За прогнозами, в Європі цей день буде одним з найтепліших, адже +24 градуси в середині жовтня – справжня рідкість. В Україні буде трохи менше – від плюс 16 до плюс 18. Мінлива хмарність, помірно яскраве, але вже не таке гаряче літнє сонце.

На Заході очікуються штормові попередження

Штормове попередження Україна
Штормове попередження Україна

У цьому регіоні фіксується циклон, що прийшов з Європи. Він принесе сильні пориви вітру і опади, які до вечора 13 і 14 жовтня будуть тільки посилюватися.

Штормове попередження Україна
Штормове попередження Україна

В офіційний вихідний 14 жовтня (На Покрову і День захисника України) опади у вигляді дощів будуть переважно на Західній Україні, частково торкнуться Житомирської та Київської областей. Тут же днем очікується похолодання до п’яти градусів, в порівнянні з іншими регіонами країни, – днем погода затримається на рівні + 10 + 15 градусів.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.