Новий рік в медичних масках: в Україні десятий раз продовжили карантин, а також закрили всі навчальні заклади

Уряд прийняв рішення в черговий раз продовжити дію адаптивного карантину.

Як йдеться на сайті відомства, це через те, що кількість хворих на вірус Ковід-19 в світі і в Україні стрімко збільшується. Крім того, з 15 жовтня незалежно від кольору карантинної зони всі школи йдуть на вимушені канікули.

Уряд вирішив не називати скасування занять у школах “карантином”, щоб не сіяти паніку і не лякати людей

Карантин в Україні
Карантин в Україні

Вищі навчальні заклади і професійні технічні училища також йдуть на дистанційне навчання. Воно триватиме мінімум місяць – до 15 листопада.

Нагадаємо, в останні дні Україна б’є рекорди за кількістю хворих. Кожен день міністерство охорони здоров’я звітує про тисячі нових інфікованих.

Обмеження, які запровадив уряд, поширюються на проведення масових заходів, навчальний процес, організацію торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.