“Косити” від армії більше не доведеться: в Україні готуються скасувати призов. Але тільки частково

У зв'язку з не дуже позитивною динамікою кількості захворілих коронавірус, призов цього року може бути скасований. Також про скасування призову на перспективу заговорили і в Збройних силах. Але це може бути реалізовано тільки при дотриманні деяких умов.

На брифінгу Головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак повідомив, що Україна в майбутньому може повністю відмовитися від плану призову, але в тому випадку, якщо буде правильно підготовлений надійний резерв. Це означає, що всі призовники повинні будуть пройти курс з тактичної медицині, і, як висловився Хомчак, повинні будуть вміти захистити свій будинок.

Скасування призову в армію 2020: всі подробиці від ВСУ

“Ми повинні створити таку систему роботи, щоб кожен біля свого будинку міг мінімально вміти захистити його “, – говорить Головнокомандувач.

Руслан Хомчак розповів, коли Україна відмовиться від призову
Руслан Хомчак розповів, коли Україна відмовиться від призову

Він також зазначає, що тактична медицина може знадобитися людині де завгодно, тому це буде найперший навик, який будуть тренувати у потенційних захисників.

Нагадаємо, у зв’язку зі збільшенням кількості хворих, кілька областей України перейшли в червону епідеміологічну зону. Це зона жорсткого карантину, коли не ходить транспорт, не працюють розважальні заклади і т.д.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.