Перші снігопади будуть нетривалими: синоптики затвердили прогноз на листопад

Уже через кілька днів - листопад. Але чи означає це, що пора діставати теплі чоботи і пуховики з шаф?

Синоптики прогнозують різке похолодання на початок місяця. Денна температура на перші два тижні зафіксується на рівні 5-7 градусів вище нуля, а ось погода вночі буде стрімко знижуватися. Практично кожен день на градус. До середини місяця буде тепло, і особливих заморозків не передбачається, а ось вже з другої половини листопада вночі буде впевнений мінус.

Любіть вранці перед роботою викопувати машину із замету? Це не за горами

Перші снігопади в Україні
Перші снігопади в Україні

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що перший серйозний снігопад буде вже 20-22 листопада. Однак через кілька днів опади повністю розтануть, і потім зимового настрою потрібно буде чекати вже в грудні.

В Укргідрометцентрі впевнені – на 80% ця зима буде такою ж аномально теплою, як і торішня. Але лопати для очищення снігу вам все одно знадобляться, адже опади будуть рідкісні, але, як кажуть в народі, влучні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.