Сергій Танчинець і Яна Цибульська покинули проект “Танці з зірками “

Пара пішла з проекту за крок до півфіналу. Вони танцювали на виживання, але не змогли показати достатньо професіоналізму.

Вони потрапили в зону ризику разом з Надією Мейхер.

“Це шоу було створено для того, щоб люди вірили в чудеса, люди перемагали себе і йшли вперед. Я неймовірно вдячний за цей досвід “, – сказав в фінальному слові Сергій Танчинець.

“Він є прикладом того, що можна почати з нуля танцювати в 38 років, і танцювати ось так круто “, – сказала Яна Цибульська.

Таким чином, після одинадцятого ефіру сьомого сезону шоу “Танці з зірками ” залишається чотири пари. Саме вони зустрінуться в чвертьфіналі, щоб поборотися за кубок цього сезону.

Подивитися фінальний виступ Сергія та Яни на проекті “Танці з зірками ” ви можете в відео нижче.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.