Померла Людмила Князєва: зірка шоу “Наша Раша” померла за дивних обставин

Актрисі було 82 роки, але її смерть оточена незрозумілими фактами, через що відкрито кримінальну справу.

Популярність до актриси театру Людмилі Князєвої прийшла вже в похилому віці – її типаж став дуже затребуваним в кіно. Вона знялася в більш десятці картин вже після 70-и років, серед них такі відомі картини, як «Буде світлим день», «Товариш Сталін» і ін.

Олена Князєва в кіно
Олена Князєва в кіно

А особливу популярність їй принесли зйомки в шоу «Наша Russia», де вона зіграла Анну Вікторівну – дружину Філіпа Валентиновича (Сергій Светлаков) в сатиричних сюжетах про пенсіонерів.

Кадр з шоу «Наша Russia»
Кадр з шоу «Наша Russia»

Літня жінка жила одна, але підтримувала тісний зв’язок зі своєю племінницею Марією – та часто навідується її, вони щодня зідзвонювалися. Коли Князєва перестала відповідати на дзвінки і не відкривала двері, родичка викликала міліцію, МНС і ті зламали вхідні двері.

Жінка лежала на підлозі у великій калюжі крові, навколо також було багато крові. Але квартира закрита зсередини, видимих пошкоджень на тілі не знайшли, та сусіди розповіли про дивні звуки з її квартири.

В даний час проводиться розслідування і медична експертиза, яка повинна пролити світло на те, що трапилося. Сподіваємося, що все скоро з’ясується, чи була смерть актриси природною.

Олена Князєва
Олена Князєва

Вічна пам’ять!

 

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.