Актрису Світлану Світличну терміново госпіталізували в лікарню з інсультом

Світлана Світлична - відома і улюблена радянська і російська актриса. Красива і розкута, вона стала знаменитою після ролі у фільмі «Діамантова рука».

Зараз Світлані Панасівні 80 років, вона ще іноді з’являлась на театральній сцені, вела активний спосіб життя. Вчора вночі вона поскаржилася на сильний головний біль, лікар викликаної швидкої допомоги припустив інсульт. Жінку відвезли в одну з московських лікарень, де діагноз підтвердився.

В якому вона стані зараз – інформації немає, відомо лише, що знаходиться в реанімації.

Світлана Світлична в 2020 році
Світлана Світлична в 2020 році

У кіно красива натуральна блондинка почала зніматися в 19 років. Сама пам’ятна її роль – в «Діамантовій руці», а також – в культовому міні-серіалі «Місце зустрічі змінити не можна».

Світлана Світлична була одружена до 1995 року – тоді її чоловік – відомий актор Володимир Івашов помер, у них було два сина. Молодший Олег помер в 2006 році у віці 34 років від раку. У Світличної є внучка Марія, вона стоматолог, а також правнук Володимир, він школяр, курсант військового ліцею.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.