Молитва про випробування нашої віри

Допоможи мені, Господи, прийняти будь-які випробування, які Ти вважаєш доцільними.

Дякую Тобі, Отче, за те, що Ти обіцяв, що випробування нашої віри приведе до наполегливості та стійкості, які з часом принесуть прекрасний Христа Подібний характер, якого Ти так хочеш у всіх Своїх дітей, але якого дуже часто я особисто намагаюся уникати, або розглядати як час запеклої боротьби.

Допоможи мені, Господи, прийняти будь-які випробування, які Ти вважаєш доцільними, щоб вони увійшли в моє життя.

Допоможи мені поглянути на труднощі, які охоплюють мене Твоїми очима, і дати мені вічний погляд на всі проблеми, з якими я можу зіткнутися, щоб я міг вважати все це радістю, коли стикаюся з різними випробуваннями, знаючи, що випробування моєї віри приносить благочестивий плід терпіння.

Допоможи мені, Господь, використати цей час випробувань як можливість рости в благодаті і як трамплін для розвитку більш глибоких і безпечних відносин з Тобою.

 ""

Господь, не завжди легко поєднати наш розум з розумом Христа. Часто дуже важко побачити випробування в позитивному світлі і прийняти різні випробування, які ми повинні пройти, як річ, яку потрібно високо цінувати, і все ж Твоє Слово говорить нам про те, що життєві труднощі зміцнюють нашу віру, в той же час розвиваючи нашу довіру до Господа, який дорожче Тебе, ніж багато чистого золота.

Дай мені серце, яке розуміє і вибирає дивитися на випробування з Твоєї точки зору, щоб випробування моєї віри могло принести праведний плід або терпіння і благодать.

Я питаю це в ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.