“Вовчиці ” і Таюне ахнуть: Олег Винник продемонстрував нову стрижку

Популярний співак точно знає, як зачарувати своїх відданих шанувальниць.

Такою популярністю серед жінок не користується, напевно, навіть легендарний Бред Пітт. Олег Винник підкорив серця своїх шанувальниць далеко не однієї харизматичністю і дивовижним голосом. Варто відзначити, що артист в свої 46 років має відмінну фізичну форму, завжди дуже стильно одягається і дотримується одного образу. Однак головним козирем співака є його модна зачіска.

Головний козир Винника - зачіска
Головний козир Винника – зачіска

Винник запросив усіх шанувальників на день народження

На своїй сторінці в Інстаграм улюбленець жінок виставив нове фото, на якому він позує в облягаючій футболці, джинсах і з тортом в руках.

Найбільше привернуло увагу підписників нова зачіска артиста, яка нагадує класичну стрижку боб. Олег трохи вкоротив довжину свого волосся і зробив укладку. Втім, в описі до фотографії Олег розповідав не про зачіску. Зовсім скоро, 31 липня, в Олега Винника буде день народження. Це свято він планує відзначити разом зі своїми фанатами онлайн. Співак запросив своїх шанувальників на «вечірку», яка відбудеться в форматі онлайн-виступу в доповненій реальності на НСК “Олімпійський “. Підписники не змусили себе чекати і в коментарях подякували артисту за його творчість і написали, що з нетерпінням чекають онлайн-концерту.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.