Єфремов всім передав привіт з-за ґрат: все влаштовує, не ображають, годують добре

Сьогодні засудженого на 8 років Михайла Єфремова відвідала член ОНК Марина Литвинович. ОНК - це Громадська наглядова комісія із захисту прав людини в місцях примусового утримання.

Марина Литвинович поспілкувалася в ВІП-ув’язненим (на увазі великий суспільний резонанс його справи), оглянула його камеру в СІЗО №5 Водник Москви.

СІЗО №5 в Москві
СІЗО №5 в Москві

Там все нормально – камера на 8 осіб, тепер в ній троє – ще один росіянин, який чекає рішення суду теж за ДТП, і громадянин Білорусії, за що затриманий – не повідомляється. Це так званий карантин, його проходять всі затримані і засуджені, що надійшли в СІЗО. Далі їх переведуть в загальні камери.

Камери в СІЗО №5
Камери в СІЗО №5

За словами Литвинович, Єфремов не виглядає засмученим або пригніченим. Повідомила так:

Сам Єфремов розповів нам, що його все влаштовує, що ставлення до нього з боку адміністрації людське, відносини з сусідами по камері хороші

Їдальня в СІЗО №5
Їдальня в СІЗО №5

Він їм читає п’єси, а вони йому розповідають про життя простих людей.

Для Єфремова можливі два варіанти відбування покарання – з цього ж московському СІЗО, ближче до сім’ї і дітям. Або ж його можуть відправити в колонію-поселення. Тоді рідним зможуть навіть приїхати до нього жити.

У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби

Цікаво, поїхав би хтось за ним з Москви, як дружина декабристів?

Точно стане відомо після розгляду апеляції.

Один з російських кримінальних авторитетів Михайло Орський так прокоментував вирок: Єфремова не пустять до блатним, він буде сидіти з такими ж як він “першопрохідцями”. Головне для нього – не хизуватися своєю вибраністю і не погоджуватися на випивку з співробітниками колонії. Це може бути просто бажання забухати з відомою людиною, або ж звичайна провокація, що закінчиться підвищенням жорсткості умов. Орський додав:

 "Орський "

І порадив відразу ж кинути палити і обов’язково виходити на все прогулянки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.