Зникла безвісти 12-річна дочка дизайнера Надії Славіної 2 роки планувала втечу – є ймовірність, що дівчинка жива

Поки батьки живуть своїми проблемами на роботі, їхні діти ростуть самі по собі, а потім знаходять їм і собі великі проблеми. Просто рівень цих проблем різний.

21 вересня Москву схвилювала новина про зникнення малолітньої дочки дуже популярного в Росії дизайнера Надії Славіної. Жінка – публічна особа і її дочка так же часто з’являлася на сторінках в соцмережах і на обкладинках глянцевих журналів. І тут таке жахлива подія – дівчинка вийшла зі школи і як у воду канула.

пошуки дитини
пошуки дитини

Мама в повному розпачі звернулася в поліцію, в службу пошуку ЛізаАлерт і через свої соцмережі просить допомогти знайти 12-річну Діану.

Пост про зникнення дочки
Пост про зникнення дочки

В ході розслідування з’ясувалися дивні обставини: дівчинка вийшла зі школи, що потрапило на камери, встановлені там, вийняла зі сміттєвого контейнера пакет з одягом, швидше за все, переодяглася в парку (там знайшли той одяг, в якій вона була в школі) і пішла в невідомому напрямку.

Після розмови з близькою подругою Діани стало ясно, що вона давно планувала втечу, назбирала гроші і купила собі ноутбук, були натяки, що зняла собі квартиру (це в 12 років ?!). В той день подрузі прислала повідомлення:

Побачимося в 2026 році

Причиною втечі стало те, що дівчинка вважала – мама її не любить, їй дорожче тусовки і її відомі друзі. Вона навіть зіпхнула старшу дочку жити до батьків загиблого в ДТП батька. Ось дівчинка і вирішила, що їй буде краще одній або взагалі піти з життя.

Надежда Славина
Надія Славіна

Хочемо заспокоїти читачів – дівчинку вчора знайшли, вона вже з мамою і молодшою сестричкою.

Надія Славіна в розпачі
Надія Славіна в розпачі

Спільними зусиллями поліції і волонтерів ЛізиАлерт її виявили в Підмосков’ї. Мама подякувала всім.

Подяка Надії Славіної
Подяка Надії Славіної

Вона написала, що зрозуміла – вона була не найкращою мамою, але зараз перегляне своє життя. І порадила батькам більше уваги приділяти дітям, а не своїй роботі і кар’єрі.

Дочки Надії Славіної
Дочки Надії Славіної

 

 

 

 

 

 

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.