Спекотна Настя Каменських перейшла межу і показала постільне фото в крихітній білизні: богиня кохання

Відома українська співачка Настя Каменських показала постільне фото в одній лише білизні. Потапу пощастило бути чоловіком такої спекотної красуні.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем Instagram. На її профіль підписані більше 5 мільйонів людей, яких вона регулярно радує новими знімками і не тільки.

Сьогодні артистка вирішила побажати доброго ранку своїй армії фанатів, супроводивши повідомлення нескромною фотографією. На ній Настя позує в білій білизні на ліжку в променях сонця, прийнявши при цьому ефектну позу — Каменських сперлася на руки, зігнула ноги і закинула голову назад.

Звичайно, в коментарях тут же з’явилася гора компліментів на адресу знаменитості:

  • «Шикарна»;
  • «Богиня кохання і музики»;
  • «Дуже красиво»;
  • «Ви дуже класно виглядаєте».

Знайшлися й ті, хто назвав кадр невдалим через те, що в такому ракурсі розмір ноги співачки виглядає занадто великим:

  • «Ступня величезна на цьому фото»;
  • «Який у вас розмір взуття?»;
  • «Кидай ковзани, вставай на лижі!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

NK, безсумнівно, завоювала любов публіки не тільки своїм гарним голосом, але і шикарною фігурою. Її вона не соромиться демонструвати в самих відвертих вбраннях, а то і зовсім без них.

Потап и Настя
Потап і Настя

До того ж чоловік виконавиці Олексій Потапенко і сам не проти похвалитися такою запаморочливою обраницею, хоча чоловіки дуже часто не схвалюють бажання своїх жінок виставляти напоказ тіла. Судячи з усього, в родині Потапа і Насті проблем з цим немає.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.