Відставити паніку: книжковий ярмарок у Франкфурті пройде онлайн

Багато, хто так мріяв побувати на цьому заході, засмутилися, що воно буде скасовано в зв'язку з пандемією, проте рано опускати руки - ярмарок буде проведений онлайн!

Як йдуть справи?

Завдяки ері технологій і Інтернету є можливість проводити практично всі важливі заходи онлайн, і ця можливість грає дуже важливу роль в житті різних організацій в період пандемії і карантину. Таким чином, книжковий ярмарок, який щороку проходить у Франкфурті, буде вперше в історії проведений онлайн через Інтернет. Нескінченні черги за книгами і події за зустрічі з письменниками замінюються на онлайн конференції і замовлення книг через Інтернет.

Книжковий ярмарок у Франкфурті
Книжковий ярмарок у Франкфурті

Ярмарок є одним з найбільших, масштабних і популярних заходів такого плану, яке проводиться вже 72-й раз. Зазвичай все, що відбувається під час даної події, дуже насичено і цікаво, проте в цьому році, на жаль, 90% всього руху будуть проходити онлайн в зв’язку з пандемією. Онлайн для участі зареєструвалися вже 4 тисячі 400 осіб з 110-ти країн світу, так як лише 10% ярмарки відбудуться при досить обмеженому колі читачів, письменників і видавців.

Директор Франкфуртського книжкового ярмарку Юрген Боос каже, що вже на самому початку пандемії керівництво планувало організувати щось подібне в онлайн форматі, так як це набагато безпечніше і зручніше в умовах карантину. Звичайно, слід було докласти певних зусиль для того, щоб формат програми не відрізнявся від старої інтенсивністю і насиченістю, проте на даний момент організатори стверджують, що все пройде цікаво і захоплююче.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.