Меган Маркл знову вагітна і йде від принца Гаррі — всі деталі скандалу в сім’ї герцогів Сассекських

У сім'ї герцогів Сассекських вибухнув черговий скандал. За заявами західних ЗМІ, Меган Маркл вагітна вдруге і, незважаючи на своє становище, йде від принца Гаррі.

Зараз пара живе в Лос-Анджелесі, а минулі президентські вибори в США стали причиною сварки між подружжям. Справа в тому, що герої нашої сьогоднішньої статті в недавній політичній промові натякнули на те, що налаштовані проти нинішнього президента Дональда Трампа.

Королеву Єлизавету II турбує, що онук робить такі необережні заяви, враховуючи, що на світовій арені Великобританія зберігає нейтралітет.

Королева Елизавета II, принц Гарри и Меган Маркл
Королева Єлизавета II, принц Гаррі і Меган Маркл

Втручання герцогів в політику викликало обурення в суспільстві і оскільки Гаррі відмовився далі брати в цьому участь, Меган розлютилася.

У мексиканському журналі Elle пишуть, що Маркл збирається відпочити від чоловіка на курорті Лос-Кабос, залишивши його з півторарічним сином Арчі вдома. Більш того, вони стверджують, що пара знаходиться в очікуванні другої дитини.

Меган, Гарри и Арчи
Меган і Гаррі з сином Арчі

Близьке оточення Гаррі сподівається, що за час в розлуці з дружиною він переоцінить відмову від життя як високопоставленого члена монаршої родини і зрозуміє, що це було не найправильніше рішення.

Варто сказати, що про складання повноважень герцоги Сассекські не попереджували ні принца Чарльза Уельського, ні саму королеву. Віндзор дізнався про те, що трапилося з новин, хоча цей крок подружжя продумувало не один місяць.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

Їх головна мета — знайти фінансову незалежність від держбюджету Великобританії. Втім, американський журнал Fortune оцінює стан Меган в 5 мільйонів доларів, більшу частину з яких вона заробила на зйомках у серіалі «Форс-мажори».

Гаррі ж зібрав грошей, поки служив британським пілотом, правда в рази менше за свою обраницю.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.