В Amazon Echo з’явилася захоплююча комп’ютерна гра, яку ви не знайдете в Google Home

Якщо у вас закінчуються заняття вдома під час самоізоляції, у Amazon є відповідь. Компанія тільки що запустила нову інтерактивну загадку вбивства, в якій власники Amazon Echo допомагають вирішити справу з самим Шерлоком Холмсом.

Якщо у вас закінчуються заняття вдома під час самоізоляції, у Amazon є відповідь. Компанія тільки що запустила нову інтерактивну загадку вбивства, в якій власники Amazon Echo допомагають вирішити справу з самим Шерлоком Холмсом. Інтерактивна аудіо – драма була створена зазначеної нагородами командою в Audible.

Amazon оголосила про нову захоплюючу інтерактивну гру для власників Amazon Echo. Але це не звичайні, дії, що активуються Alexa, які ми раніше бачили від надзвичайно успішного розумного оратора, це щось набагато престижніше. Amazon звернулася до аудіокніговой фірмі Audible для створення інтерактивної драми з усних слів для свого розумного динаміка Echo на основі знаменитого вигаданого детектива Артура Конан Дойла Шерлока Холмса. Оскільки Amazon володіє Audible, домовитися про це ексклюзивну угоду було не так вже й складно.

Проте, винятковість означає, що ви не зможете грати разом, якщо ви не оснастили свій будинок динаміками Google Home і розумними дисплеями.

«Шерлок Холмс: Велика гра», інтерактивна загадка Алекса, була випущена і відзначена премією «Греммі» студіях Audible.

Згідно Amazon, «The Great Game поєднує в собі багатий звуковий дизайн і оригінальну партитуру з кращими в своєму класі виступами Кобн Холдбрук – Сміт (доктор Стрендж, Ліга справедливості) і повним складом акторів».

Запустивши пригоди, ви зможете сформувати розслідування, вибравши один з декількох варіантів з декількома варіантами відповідей в ключові моменти історії. Ці рішення приведуть оповідання до одного з 61 можливих закінчень, тільки два з яких доводять історію до її остаточного завершення. Таким чином, є багато можливостей для відтворення, щоб дізнатися, що ще могло статися.

Ті, кому вдасться зламати The Great Game разом з балакучим помічником AI, Алекса, покажуть приховану передісторію для ще однієї нової оригінальною звуковою драми під назвою «Шерлок Холмс: Голос зради». Завершіть інтерактивне пригода на своєму Amazon Echo і ви розкриєте нові деталі персонажів, історії і додаткові підказки, недоступні в The Voice Of Treason, обіцяє Amazon.

Хоча обидва ці сюжету – це самостійні історії, зіграні разом з умінням Алекса і супутньої драмою Audible Original, вони створюють 10 годин захоплюючого видовища, дорогий Ватсон. Говорячи про абсолютно нові пригоди, Джордж Манн, співавтор The Great Game, сказав: «Було неймовірно радісно зобразити цю чортову нову головоломку для Шерлока Холмса і будь-який, хто завершить гру, отримає трохи розуміння в тому, як це – взяти участь в одному з пригод Холмса і Уотсона, а також побачити початок ще більшої історії …

Каван Скотт, співавтор The Great Game, сказав: «Гра в цю гру додає контекст до пригоди, яке ми бачимо в« Голосі зради ». Він знайомить нас зі світом, в якому виявляються Холмс і Ватсон, і в той же час являє собою захоплюючу поїздку, наповнену інтригами, небезпеками і безліччю вибухових дій. Крім того, гравці можуть розкрити деякі підказки про персонажах і майбутні події ».

Скотт Куп (Scott Coope), директор Alexa Skills в Audible UK, сказав: «Велика гра встановлює новий стандарт серед навичок Alexa для інтерактивного розповідання історій.

«Він був створений з тим же удостоєним нагород увагою до деталей і мистецтву, яке ми використовуємо для наших аудіокниг, драм і подкастів. Цей захоплюючий новий формат дає слухачам контроль – їх рішення будуть визначати результат історії і змушувати їх критично мислити “.

У той же час інтерактивна загадка «Шерлока Холмса: Велика гра», заснована на Alexa, безкоштовна як для учасників Audible, так і для її членів.

Для початку просто скажіть «Alexa, запустіть відмінну гру» на пристроях з підтримкою Alexa або за допомогою безкоштовного додатку Alexa з Android Play або iOS App Store.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.