Дочка Дональда Трампа – Іванка Трамп носить червону сукню і шкіряні рукавички, щоб підтримати батька

Іванка була в червоному на останньому мітингу кампанії в Мічигані.

Іванка Трамп була одягнена в червоному, щоб підтримати свого батька Дональда Трампа на президентських виборах 2020 року. Дональд сподівається зберегти свою роль президента. Іванка була в червоному на останньому мітингу кампанії в Мічигані.

 ""Іванка відвідала захід разом зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером. Також були присутні дочка Дональда Трампа з другою дружиною та актрисою Марлой Мейплз, Тіффані. Ерік Трамп і його дружина Лара, Дональд Трамп-молодший і Кімберлі Гилфойл – радник Дональда Трампа також були на останньому заході виборів.
Іванка була в червоній сукні-пальто, щоб їй було затишно в холодну Мічиганську ніч.
Вона також, схоже, одягла чорний джемпер під нього.
Її плаття було прикрашено гарним шарфом на комірі та було защипало на талії Іванки.
Для зовнішнього заходу Іванка додала шкіряні рукавички, які поєднувалися з її шкіряними чоботами по коліна.
Її платинові світле волосся були ідеально завите, а макіяж бездоганний.

 "" ""Вона закликала громадськість проголосувати за її батька, написавши: «Ніхто не працює більше, ніж наш Президент, і він залишив все на поле !!! ГОЛОСУВАТИ за президента Трампа ще на чотири роки! #Vote # vote2020 ».
Зовсім недавно вона опублікувала фотографії з минулих виборів 2016 року.
Для цього навіть вона носила біле пальто з чорним светром під коміром і прямим волоссям.

50-річна Меланія Трамп наділу костюм за 17000 фунтів стерлінгів, щоб проголосувати на виборах в США у Флориді без Дональда.
Перша леді США словенського походження.
На ній було літнє плаття з принтом-ланцюжком, коли вона голосувала в Центрі відпочинку Мортона і Барбари Мандель в Палм-Біч, штат Флорида.
На ній була сукня від Gucci, яке коштувало близько 3445 фунтів стерлінгів.
Її сумочкою була знаменита сумка Hermès Kelly, яка продається по приголомшливій ціні близько 13 000 фунтів стерлінгів.
Ряд користувачів Twitter прокоментували той факт, що Меланія була без маски.
Один з них написав: «Я радий бачити, що на ній немає маски. Її обличчя занадто красиво, щоб його приховати. Ще чотири роки красивою першої леді ».
Інший сказав: «Ні маски? Шкода та абсолютно неприйнятно».
«Хотів би я бути досить особливим, щоб обійтися без маски. Мені просто потрібно докласти більше зусиль, щоб стати Кращим. Вона набагато краще за мене (попередження Снарка) », – написав один з них.
Але інший сказав: «Ця жінка була всього лише класом під час свого перебування в Білому домі».
Тісні відносини Іванки та Дональда Трампа як батька і доньки добре задокументовані.
Їх мова тіла минулої ночі показує, що Іванка «схвилювала» Дональда перед виборами.

 ""Як пояснила експерт з мови тіла Джуді Джеймс, виступаючи на мітингу, Дональд, схоже, дотримувався дещо інший підхід, ніж раніше.
Вона припустила, що він здавався більш пригніченим, ніж в минулому, і розглянула, що він не впевнений, що виграє вибори.
Іванка Трамп: п’ять фактів про дочку Дональда Трампа
Справжнє ім’я
Іванка – це не справжнє її ім’я. Насправді вона носить ім’я своєї матері Івана.
Пояснюючи, чому вона відома як Іванка, у своєму твіті 2010 року вона сказала: «У чеській мові Іванка – це дитяче ім’я Івани, як Боббі для Роберта».
Виступи на телебаченні
Іванка була добре відома американській публіці ще до того, як її батько став президентом, завдяки виступам на телебаченні.
Вона зіграла короткі епізоди в Project Runway і Gossip Girl, а також стала основним членом ради директорів в The Apprentice з Дональдом.
весілля
Іванка вийшла заміж за Джареда Кушнера 25 жовтня 2009 року в Національному гольф-клубі Трампа в Бедмінстере, штат Нью-Джерсі, після трьох місяців заручин.
Беррон Трамп був носієм кільця, оскільки Іванка була одягнена в сукню від Vera Wang, прикрашене діамантами з її колекції вишуканих прикрас.
релігія
Іванка була вихована як пресвітеріанська християнка, але звернулася в юдаїзм, щоб дозволити їй вийти заміж за Джареда Кушнера.
Іванка навчалася в Елі Вайнштока з сучасної ортодоксальної школи Рамаз у Верхньому Іст-Сайді Манхеттена в Нью-Йорку.
Тепер вона дотримується кошерності і дотримується єврейську суботу. Іванка сказала у випуску Vogue за лютий 2015 року: “Ми досить спостережливі. Для мене це було таким чудовим життєвим рішенням. Я дійсно вважаю, що з юдаїзмом він створює дивовижний план для сімейних зв’язків. З п’ятниці по суботу ми нічого не робимо, крім тусу один з одним. Ми не телефонуємо”.
Кар’єра
Іванка вела лінію модного одягу 11 років, тільки недавно закрила її. У неї також був ювелірний магазин, який закрився в березні 2017 року.
Іванка зараз зосереджена на своїй ролі радника президента Дональда Трампа.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.