Меланія проти Іванки Трамп: дізнайтеся хто найбагатша жінка в житті Дональда

Хто ж з них найбагатша?

У житті Дональда Трампа є дві впливові жінки, але яка жінка в Білому домі багатшими – Меланія Трамп або Іванка Трамп?
Меланія Трамп – перша леді США, вийшла заміж за президента Дональда Трампа ще у 2005 році – і хоча він може бути одним з найбагатших політиків в американській історії, Меланія також працювала над створенням власного стану, перш ніж взяти на себе роль дружини 45-го президента. За даними Celebrity Net Worth, стан Меланії Трамп становить 50 мільйонів доларів.
Хоча зараз вона найбільш відома своїм статусом в Білому домі, словенка Меланія спочатку заробляла гроші як супер модель, світська левиця і дизайнер.

 "" Успішна фотомодель з 18 років, Меланія працювала в Мілані та Парижі, а потім переїхала на Манхеттен, де вона прикрасила обкладинки Vogue, New York Magazine і Vanity Fair, перш ніж приступити до запуску власних ліній прикрас і засобів по догляду за шкірою.
Її ювелірна колекція Melania Timepieces продавалася на QVC, а предмети за ціною від 30 до 200 доларів розпродали в лічені хвилини після запуску.
Колекція Melania Skin Care Collection також користувалася успіхом в розкішних універмагах: згідно з повідомленнями, в 2016 році компанії принесли гонорари в розмірі від 15 000 до 50 000 доларів.
Однак перша леді з того часу розірвала всі зв’язки з компаніями, тепер, коли вона занурилася у світ політики.
Проте її любов до моди зберігається, і Меланія часто потрапляє в заголовки газет через її вибору дорогого одягу. Перша леді була помічена у безлічі дизайнерів, включаючи куртку Dolce & Gabbana, яка продається за ціною 52 000 доларів.
Тим часом Іванка, дочка Дональда Трампа від першої дружини Івани, зарекомендувала себе як бізнесвумен, письменник і старший радник свого батька, і, за оцінками Wealthy Gorilla, її стан оцінюється в 300 мільйонів доларів, що робить її навіть багатшими, ніж перша леді.
За даними Celebrity Net Worth, її сукупний власний капітал зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером становить 800 мільйонів доларів.

 ""

Американська спадкоємиця зіграла безліч ролей протягом своєї кар’єри, тому не дивно, що вона сама зробила свій стан. Іванка працювала виконавчим віцепрезидент сімейної Trump Organization, а також керувала дизайном інтер’єрів готелів Трампа і з’являлася на шоу Дональда Трампа The Apprentice в якості судді в залі засідань.
Мільйонер також з’являлася на обкладинках журналів, бувши моделлю з підліткового віку, а також знімалася в рекламі Trump Organization.
Її батько теж добре платив – Forbes повідомляє, що Іванка разом зі своїми братами та сестрами за останні два десятиліття заробила близько 35 мільйонів доларів у вигляді заробітної плати до вирахування податків, комісійних і бонусів, збільшуючи свої статки коштом значного пакета заробітної плати, а не коштом володіння частинами сімейний бізнес.
Як і її мачуха Меланія, Іванка також зайнялася модним бізнесом, випустивши власну лінію прикрас, сумок і взуття, обсяг продажів якої, відповідно до огляду внутрішніх документів New York Times, до 2013 року склав близько 75 мільйонів доларів на рік.
Celebrity Net Worth повідомляє, що Іванка отримала семи процентний виторг від гуртових продажів, приносячи їй близько 10 мільйонів доларів на рік прибутку до вирахування податків на піку своєї кар’єри.
Однак потім продажі різко впали, і у 2018 році Іванка закрила бізнес.
Мати трьох дітей тепер виконує неоплачувану роль державного службовця, консультуючи президента Трампа разом зі своїм чоловіком, який також є старшим радником свого тестя в адміністрації президента.
Попри своє багатство, дві жінки сильно відстають від стану самого президента, чий власний капітал становить величезні 3,1 мільярда доларів – менше, ніж його стан в 4,5 мільярда доларів у 2015 році, коли він був обраний.

 "" Стверджується, що зниження пов’язане з його втратами в вартості його власності, в тому числі його гольф-курорту в Майамі, вартість якого, як повідомляється, впала на 26 мільйонів доларів.
Проте Дональд Трамп і раніше займає 1001 місце в списку багатих людей Forbes і є першим мільярдером, який став президентом США.
Тим часом генеральний директор Amazon Джефф Безос третій рік поспіль править найбагатшою людиною у світі, маючи власний капітал в 113 мільярдів доларів після того, як торік передав свої акції Amazon на 36 мільярдів доларів колишній дружині Маккензі Безос в рамках їх врегулювання шлюборозлучного процесу.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.