Виступ Мадонни виглядає попередженням

Безліч людей прокоментували під відео на YouTube виконання Мадонною пісні Future на конкурсі пісні Євробачення 2019 Ізраїлі.

Безліч людей прокоментували під відео на YouTube виконання Мадонною пісні Future на конкурсі пісні Євробачення 2019 Ізраїлі.

Живий виступ, на якому Мадонна носила пов’язку на оці і танцюристів в протигазах, було визнане глядачами як попередження.

Один з користувачів YouTube сказав про її пісні: “Не всі йдуть в майбутнє, не всі вчаться на минулому», вказуючи пальцем на глядачів, надягаючи корону (по-грецьки корона), а танцюючі навколо неї носять протигази, а на екрані за нею видно потужні багаття і спалені будівлі, за якими просто відбуваються різні удари під час пандемії  після величезних пожеж в Австралії і тропічних лісах Амазонки. Люди приголомшені “.

Інший коментатор сказав: «Це погано. І люди танцюють навколо і плескають у долоні. Огидно. Вона каже вам, що це в майбутньому… »

Третя людина сказав: «Отже, Мадонна насправді передбачила проблеми 2020 року».

Вона знала весь час. Вона знала, що буде.

Коментар на YouTube

Один з користувачів YouTube також сказав: «Коли я вперше побачив це, мені стало неприємно. Майже зловісно. Вона весь час знала. Вона знала, що буде ».

Але заяви не є чимось унікальним для Мадонни і люди намагаються пояснити спалах хвороби необгрунтованими змовами з моменту її спалаху в Китаї.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.