Меланія Трамп шле “відмінне послання ” з вибором моди слідом за Кейт Міддлтон

Оскільки екологічність знаходиться в центрі уваги багатьох людей, для Меланії важливо надіти одяг двічі, оскільки це є важливим сигналом для громадськості.

Меланія Трамп, дружина і перша леді президента США Дональда Трампа, відома своїм модним вибором високого класу і великим гардеробом. Однак останнім часом вона заново переодягалася в одяг, чого ніколи не було в перші пару раз, коли пара була в Білому домі.
50-річна Меланія Трамп розпочала свою кар’єру в якості моделі в Нью-Йорку і завжди була відома своїм дорогим смаком.

 ""
З того часу як Меланія увійшла в Білий дім в якості першої леді разом зі своїм чоловіком, її знову бачили в певних нарядах. Лалла Бронштейн, знаменитий стиліст і засновниця екологічно чистого лейбла LallaxRR поділилася з Express.co.uk, чому для Першої леді важливо повторно носити одяг
Перевдягання одягу – це не те, чим зазвичай займаються люди, що знаходяться в центрі уваги, оскільки знаменитості надягають нові наряди кожен раз.
Оскільки екологічність знаходиться в центрі уваги багатьох людей, для Меланії важливо надіти одяг двічі, оскільки вона є важливим сигналом для громадськості.
Лалла пояснила: «Перша леді Меланія Трамп відома своїми стильними платтями та костюмами зі спідницею, зробленими кращими дизайнерами. Тепер Меланія вирішила, що їй потрібно наслідувати приклад таких знаменитостей, як Кейт Міддлтон і Меган Маркл.
Так що час від часу вона повторює наряд ».
Стиліст пояснює, що немає нічого незвичайного в тому, щоб носити одяг більш ніж один раз, і це реальність майже для всіх на земній кулі.
Лалла продовжила: «Немає нічого незвичайного в тому, щоб носити одяг більш ніж один раз – кінець кінцем, це абсолютно нормально».
Хоча повідомляється, що Меланія сама оплачує весь свій гардероб, повторне носіння вбрання робить її більш привабливою, навіть якщо наряди дорогі.
Стиліст додала: «Нещодавно на фотографії, опублікованій в Instagram, Меланію бачили в обтислому білому платті Michael Kors з золотими ґудзиками на талії.
Але ми та раніше бачили Меланію в цій сукні, яке вона носила під час переможної промови президента Трампа в Нью-Йорку ».
Меланія кілька разів носила одяг від дизайнерського бренду Michael Kors.
Вона часто носить своє чорно-біле пальто в клітку Michael Kors, яке стоїть 274 фунти стерлінгів, що не саме дороге пальто, в якому вона коли-небудь ходила.
Проте вона, як правило, використовує більш дорогі бренди, такі як Michael Kors, Max Mara і її улюблені туфлі на підборах Christian Louboutin.
Лалла продовжила: «Після того, як він виграв первинні вибори в Індіані, це один з перших випадків, коли Меланію сфотографували в одному і тому ж платті більше одного разу».
Стиліст сказав, що повторне носіння одягу Меланії посилає публіці «велике послання».

 ""
Вона сказала: «Гардероб першої леді Меланії Трамп був предметом нескінченного освітлення в ЗМІ. Таким чином, Меланія повторно носить одяг, це є великим сигналом для громадськості про важливість вторинного використання вашого одягу. Сподіваюся, ми побачимо, що Меланія знову носитиме більше одягу, тому що це не тільки добре для планети, а і є хітом тренду! »
Пасербиця Меланії, Іванка Трамп, також відома тим, що одягається в тому ж стилі.
На один раз зі своїх недавніх поїздок до Північної Кароліни в передвиборчій кампанії дочка президента знову одягла мініспідницю Burberry.
Номер Burberry варто цілих 800 фунтів стерлінгів, і вона вперше одягла його під час візиту в Лондон торік.
Обидві жінки Трампа, як правило, переодягаються в більш дорогі дизайнерські речі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.