Від радості собака вивихнув хвіст

Такса Роло була настільки схвильована, що його власники були змушені бути вдома на карантині під час коронавируса, що його хвіст «перестав працювати через надмірне виляння».

Такса Роло була настільки схвильована, що його власники були змушені бути вдома на карантині під час коронавируса, що його хвіст «перестав працювати з – за надмірного виляння».

Соціальне дистанціювання і робота на дому може здатися незручністю для більшості людей, але це найкраща новина для собак.

Замість того, щоб болісно спостерігати за тим, як ви виходите з дому кожен день, у собачок тепер є постійні працюють, грають   партнери.

Хвилювання виявилося занадто великим, щоб впоратися з маленькою таксою Роло, яка була так рада, що його власники вирішили ізолювати його під час кризи з коронавірусів, що він вивихнув свій хвіст від того, що сильно їм виляв.

Його власник, Емма Сміт, стала турбуватися, помітивши, що хвіст такси «перестав працювати».

Вона написала в Твіттері: «Отже, моя собака була така щаслива, що все знаходяться вдома під час карантину, що його хвіст перестав працювати, тому ми пішли до ветеринара, і ветеринар сказав:« Він вивихнув свій хвіст від надмірного виляння ».

Чарівна історія Роло зібрала понад мільйон лайків в соціальних мережах, а Емма пізніше додала оновлення для своєї нової армії лояльних послідовників.

Вона сказала: «Не очікувала, що це станеться. Для тих, хто запитує – він в даний час знаходиться на лікуванні і ветеринар сказав, що він повинен бути зцілений протягом тижня. Він дуже щасливий і тепер є рух хвоста з боку в бік, але він з усіх сил намагається підняти хвіст в повітря “.

Виявляється, травма є досить поширеною травмою для щасливих собак, інші власники діляться історіями про те, що їх вихованці страждають від «синдрому щасливого хвоста» (це справжній термін).

Один з них писав: «З моїм цуценям сталося те саме. Вона грала так старанно, настільки повно, що отримала щасливий хвіст. Розбила мені серце, щоб побачити, як вона не може їм виляти ».

Інший сказав: «Коли я був ветеринаром, ми лікували дружелюбного німецького датчанина (Зевса), у якого були неодноразові проблеми з виляння хвоста. Ми ставили на його розплідник табличку з написом «Будь ласка, постарайтеся не робити Зевса щасливим».

На щастя, шанувальники Роло тепер можуть стежити за його одужанням в Instagram.

Видужуй швидше, Роло

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.