Господарі

Ребеці Мей і її чоловікові було важко працювати, так як їх ледача кішка Зіггі відволікала їхню увагу - тому вони знайшли геніальний спосіб зробити її щасливою.

Ребеці Мей і її чоловікові було важко працювати, так як їх лінива кішка Зіггі відволікала їх увагу – тому вони знайшли геніальний спосіб зробити її щасливою.

Той, хто сяде, швидко знайде кішку на колінах і якщо її там не буде, Зіггі буде балансувати на спині, руках, і плечах, щоб бути поруч зі своїми друзями – людьми.

Це стало великою новиною, коли її господарі стали частіше працювати вдома, але виявилося, що для них це стало складніше, оскільки домашня тварина перелазив через стіл і клавіатуру комп’ютера.

Ребекка навіть поставила котячу ліжко на стіл, тому працювала так, щоб Зіггі могла залишатися поруч, але цього було недостатньо, щоб задовольнити її.

Після всіх спроб змусити її відстати, чоловік Ребекки придумав геніальний план, щоб дати їй те, що вона так жадала.

Він набив пару штанів для створення ніг і сховав грілку на колінах, щоб відтворити відчуття тепла, додавши пару кросівок для ніг і подушку для живота.

І це спрацювало. Зіггі тепер притискається до своїх підробленим колін і лежить там, поки люди зайняті.

Говорячи про б вигадці свого чоловіка, Ребекка сказала: «Він думав, що створення приманки було б смішно, але я не думаю, що він очікував, що це дійсно спрацює. Зіггі це сподобалося ».

Вона опублікувала фотографію, написавши: «Наш кіт став СУПЕР – липким тепер, коли ми обоє працюємо вдома. Нам довелося імпровізувати »

Іншим сподобалася ця ідея. Один з них відповів: «Зрелищно. Здорово. Зігріває моє серце. Будь ласка, передайте їй сьогодні ще трохи, від мене ».

Інший пообіцяв вкрасти ідею для себе, прокоментувавши: «Я теж працюю вдома, у мене дійсно липка кішка на колінах і пара майже потертих штанів, які я збираюся застосувати. Це геніально. Тепер, якщо я зможу придумати, як зробити що – небудь, щоб дати коту дряпати мене по підборіддю. ”

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.