Перукар прорізає отвори в парасольці для рук і очей як бар’єр між клієнтами

Перукар, який пристосував парасольку для використання в якості бар'єру, щоб відокремити себе від своїх клієнтів, зробив дивний винахід, який став вірусним після того, як його кліп був переглянутий понад 82 000 разів в Facebook

Перукар, який пристосував парасольку для використання в якості бар’єру, щоб відокремити себе від своїх клієнтів, зробив дивний винахід, який став вірусним після того, як його кліп був переглянутий понад 82 000 разів в Facebook

Перукар, який сповнений рішучості не зупиняти стрижку людей під час епідемії коронавіруса, придумав новий метод захисту, щоб створити бар’єр між собою і йго клієнтами і це відео стало вірусним в інтернеті.

Стиліст прорізав отвори в парасольці для рук і очей, і застосував його для роботи.

Захисні заходи також включають в себе пару одноразових рукавичок, оскільки вона продовжує працювати в салоні Bella Rosa в Оссі, Голландія.

Один кліп, в якому можна почути сміх людей на задньому фоні, включає в себе заголовок «це не дуже добре», але практично і допомагає зберегти робоче місце, клієнтів і він став вірусним в соціальних мережах, отримавши більш 82 000 акцій в Facebook.

Потім перукарю довелося вирізати додатковий отвір для очей в її імпровізованому захисному костюмі, щоб бачити клієнта.

Два кліпа, завантажені в соціальні мережі, поставили людей “на голову”, оскільки всі хвалили винахідливе рішення працівника, як повідомляє Daily Mail.

Одна людина прокоментував: «У вас є винахід для всього, вірно. Супержінка ».

Інший відповів: «Ха Ха, хороша ідея».

Третій просто додав: «Купа божевільних».

Однак це теж добре – гумор і сміх піднімає настрій оточуючих.

Після того, як на цьому тижні Борис Джонсон оголосив про закриття багатьох салонів краси та перукарень під час коронавируса, експерти попередили, що багато приватників, які закрили свої двері, ніколи можуть не відкритися.

За оцінками Центру досліджень роздрібної торгівлі, до кінця 2020 року втрачено 20 000 магазинів, що є значним зростанням в порівнянні з 4547, які припинили свою діяльність в 2019 році.

 

Також прогнозується, що тижневі блокування приведуть до втрати 235 000 робочих місць в порівнянні з 93 000 в попередньому році.

 

Але завдяки таким заповзятливим людям, як цей перукар – нам коронавірус не страшний.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.