Людина у коронавірусній самоізоляції відправляє собаку в магазин зі списком і грошима, прикріпленими до нашийника

Хоча багатьом з нас як і раніше дозволяється купувати предмети першої необхідності, тим, хто знаходиться у самоізоляції, часто доводиться покладатися на допомогу інших.

Антоніо Муньос з Мексики тільки три дні знаходився в стані самоізоляції коронавіруса, потім він захотів улюблених чіпсів тому він звернувся за допомогою до свого домашнього чихуахуа

Людям у всьому світі говорять залишатися вдома, щоб уповільнити поширення коронавіруса.

Хоча багатьом з нас як і раніше дозволяється купувати предмети першої необхідності, тим, хто знаходиться у самоізоляції, часто доводиться покладатися на допомогу інших.

Але щодо тих несуттєвих, задоволень, які ми обожнюємо, вони не зникнуть, поки не будуть задоволені – такі важливі речі, як чіпси?

Одна людина, у якої було непереборне бажання спробувати свої улюблених чіпсів, розробив план, щоб перетворити його мрію в реальність. За допомогою кращого друга людини, який разом з ним перебував на карантині.

Антоніо Муньос з Мексики тільки три дні перебував у себе вдома, коли заручився підтримкою свого вихованця чихуахуа, щоб виконати його доручення.

Сунувши гроші в нашийник собаки, він прикріпив записку, яка свідчила: «Здрастуйте, пане крамар. Будь ласка, продайте моєму собаці трохи чіпсів Cheetos, оранжевого кольору, а не червоного, вони занадто гострі “.

«У неї є 20 доларів, прикріплених до коміра. УВАГА: Вона вкусить, якщо з нею поведетесь невірно і не дай Бог обрахуєте її. Ваш сусід ».

Чихуахуа, явно виглядав нервовим в перший день на новій роботі. Він побіг і якимось чином повернувся з пачкою апельсинових Cheetos, яких тримав у зубах.

Антоніо засняв неймовірний момент, коли його вихованець біг назад по вулиці, стискаючи мішок з чіпсами, майже більше, ніж він сам, і завантажив історію в Facebook з написом: «День третій з карантину. Я хотів мої чіпси ».

З тих пір у нього було більш 241 000 переглядів і він, також був розміщений в Твіттері, де люди любили і його, і чихуахуа, який ходить за покупками в магазин.

Одна людина прокоментувала: «Низька планка: собака приносить вам пиво з холодильника. Висока планка: собака біжить у магазин і приносить вам їжу ».

Інший запитав: “А як пес знаходить магазин? Собака знає GPS?

Третій вигукнув: «Це розсмішило мене спасибі!»

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.