Власник боїться підійти собаки. Нагадує вбивство, але це не те, що здається

Люди були шоковані фотографією цуценя-Годи Корги на Facebook, але вони сміялися над собою, коли правильно прочитали пост.

Люди були шоковані фотографією щенка – Годи Корги на Facebook, але вони сміялися над собою, коли правильно про читали пост.

Вид Годи – коргі, що лежить нерухомо в калюжі червоної рідини, може здатися дуже тривожним, але, на щастя, це не відповідає дійсності.

Чарівне маленьке цуценя зі зрозумілих причин налякав на смерть свого господаря, який увійшов до кімнати і виявив, що вид Годи нагадує погану сцену з бюджетної версії фільму “Хрещений батько”.

Виявляється, пустотливе двомісячне щеня просто знайшов свій запас варення, їв його до тих пір, поки він ледь міг рухатися, перекинувся в залишках варення і прикинувся мертвим.

Фотографії були опубліковані в Facebook, і тисячі людей були шоковані і злі, поки не зрозуміли, що Годи, у якого дивна звичка спати на спині, просто наївся вдосталь варення.

Зображення зібрало більше: 8 900 акцій і 4 000 коментарів, коли люди зайшли на пошту, щоб поділитися і посміятися над своєю власною помилкою.

Один з них сказав: «Коли я побачив це, моєю першою думкою було:« Навіщо ти це публікуєш? »Потім я прочитав, що трапилося. Та й моє щеня- Чуви зробив би щось подібне. У нього є гени коргі, а вони люблять варення і солодке желе “.

Висловлення другої людини: «Це налякало мене до чортиків !!!!! Тепер я просто сміявся … такий хитрий коргі! »

Інший прокоментував: «Він до біса чудовий! Спочатку у мене, можливо, стався серцевий напад, поки я не зрозумів, що це желе по всьому тілу ».

Тепер всі відвідувачі Facebook заспокоїлися і тільки посміхаються.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.