Будинки “догори ногами “

Відвідувачі фотографують себе в кімнатах з диванами і стільцями, звисаючими зі стелі.

Upside Down ‘House приваблює туристів в південноафриканський місто

Відвідувачі фотографують себе в кімнатах з диванами і стільцями, звисаючими зі стелі.

HARTBEESPOORT, Південна Африка (AP) – Перевернутий будинок з дахом на землі і підлогою в повітрі приваблює туристів, які хочуть побачити світ під іншим кутом зору.

Розташований близько Hartbeespoort, приблизно в 75 кілометрах на північ від Йоганнесбурга, будинок перевернуть зовні і всередині. Відвідувачі фотографують себе в кімнатах з диванами і стільцями, звисаючими зі стелі. Кухня також перевернута з технікою, здається, кидає виклик гравітації.

Можливо, ви чули популярну фразу з нерухомості «Перевернутий в вашому домі». Зазвичай це говорять, коли ти винен більше дома, ніж він коштує. Але, мабуть, є інше значення.

Герр Тео Пол побудував спеціальний будинок в Трассенхайде, Німеччина. Цей перевернутий будинок (або Die Welt Steht Kopf) був побудований повністю перевернутий. Так що, якщо ви коли-небудь захочете дізнатися, на що це було б схоже, якби гравітація змінилася на один день, цей будинок був би ідеальним місцем!

Побудоване в 2007 році, це туристична пастка схожа на таємничий будинок. Перевернутий будинок – це, по суті, повністю мебльований будинок, як і будь-який інший, але його будівництво зайняло значно більше часу, ніж зазвичай, оскільки працівники були дезорієнтовані, що змушувало їх припиняти періодично роботу.

Відвідувачі повинні залізти в будинок через одне з мансардних вікон, але, опинившись всередині, вони можуть прогулятися по дому на стелі.

Інтер’єр оздоблений меблями 1970-х років. Існує навіть старе телебачення, яке пропагує вінтажний дизайн. Саме так і відбувається, коли стає зрозумілим справжнє послання дивною привабливості, розроблене меценатом проекту Даніелем Чапевскі: життя перевернула світ з ніг на голову.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.