Гарний настрій і гумор допомагає людям пережити епідемію коронавіруса

Листоноша намагається поширювати трохи радості всюди, куди б він не йшов, продовжуючи розносити пошту в маскарадних костюмах.

Листоноша здійснює поставки в костюмах, щоб «підняти настрій» людям, які перебувають вдома.

Листоноша намагається поширювати трохи радості всюди, куди б він не йшов, продовжуючи розносити пошту в маскарадних костюмах.

Джон Матсон, 39 років, працював в Royal Mail протягом чотирьох років і прийняв рішення під час епідемії та карантину, щоб «підняти настрій» жителям, які живуть поруч.

В останні кілька днів його бачили в різних вбраннях: одягнений як Маленький Бо Піп і грецький солдат, але він каже людям, що вони ще побачать багато нарядів в найближчі дні.

Йому сказали, що він може здійснювати обходи в своїх божевільних вбраннях, поки він носить своє посвідчення особи і туфлі своєї компанії.

Пояснюючи, чому він вирішив надягати різні наряди, він сказав: «У даний момент всі не впевнені, і ви – єдина людина поза сім’єю, якого вони бачать, так чому б не дати їм що – небудь, щоб посміхнутися?»

Він сказав, що реакція в перший день була «дивовижною», і як тільки це стало поширюватися в Інтернеті, люди стали його шукати.

Виступаючи перед Бі – бі – сі, він додав: «Це підняло настрій всьому співтовариству, і у нього з’явилося багато людей, які на карантині і їм приємно спілкуватися з ним поки вони не виходять на вулицю».

Зоя Грант, мешканка поштового маршруту Джона, сказала: «Джон посилає жителям настільки позитивне повідомлення про те, що цей вірус – не головне і життя триває. Наші ключові працівники, які все ще там роблять свою роботу, щоб підтримати людей». Порятунок життів може допомогти зробити це в доброму дусі і з почуттям гордості і гумору.

«Я пишаюся тим, що Джон мій листоноша, і мені не терпиться побачити його наступний костюм».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.