Щеня, у якого стріляли і куля потрапила в хребет, був приречений на смерть.

Волонтери, які виявили в притулку пораненого цуценя, допомогли йому з ветеринаром. Він вилікував його, але хребет був пошкоджений і щеня не зміг ходити.

Життя і хороші люди розпорядилися по іншому.

Волонтери, які виявили в притулку такого цуценя допомогли йому з ветеринаром. Він вилікував його, але хребет був пошкоджений і щеня не зміг ходити.

Яна Мошева забрала до себе бідолагу і почала піклуватися про нього. Вона назвала малу Євою і доклала всіх зусиль, щоб вона могла пересуватися за допомогою пристосування – невеликої коляски, прикріпленої до тулуба собаки. Поступово Єва почала одужувати і пристосувалася рухатися сама. Вона знаходиться у Яни вже майже рік і з кожним днем її здоров’я стає краще. Сім’я рятівниці також прив’язалася до Єви, і вони все вирішили залишити її у себе вдома. Єва з вдячністю ставиться до своїх господарів і дуже любить їх. Вони разом проводять значну кількість часу, і Єва радіє життю і доставляє багато душевної радості своїм господарям. Особливо вона прив’язалася до своєї рятівниці – Яни і не відходить від неї ні на хвилину.

Собачка зростає доброю і чуйною. Сама Яна вдячна людям, які допомогли їй в реабілітації Єви. Побільше б таких людей!

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.