ТОП-8 незвичайних новорічних традицій у різних країнах – викинути стільці з вікна або розбити тарілки

Від спалювання скульптур і розбивання тарілок до викиду меблів з вікна і розмов з тваринами - були розкриті найдивніші новорічні традиції з усього світу.

Переддень Нового року в усьому світі відзначають по-різному, і не тільки через різних часових поясів, а й з-за різниці культур – одні люди кидають тарілки, а інші – дивани.

Для британців напередодні Нового року складається з феєрверків, випивки одного або двох склянок і гучного співу Auld Lang Syne зі своїми рідними та близькими.

Але в інших країнах їх святкування трохи більше вигадливі.
Від спалювання скульптур і розбивання тарілок до викиду меблів з вікна і розмов з тваринами – були розкриті деякі з найбільш дивних і безглуздих новорічних традицій з усього світу.

Експерти з подорожей My Baggage, служби доставляння багажу, назвали вісім самих незвичайних традицій таких країн, як Еквадор, Японія і Данія.

Щоб вигнати всі невдачі або погані речі, які сталися за останні 12 місяців, еквадорці підпалили опудала, заповнені папером, опівночі напередодні Нового року.

Виявляється, не тільки греки люблять розбивати посуд під час свят. 31 грудня данці також кидають невикористані тарілки, накопичені протягом року, до дверей сім’ї та друзів.

Представник My Baggage сказав: “У цьому році напередодні Нового року, ймовірно, буде сильно відрізнятися від попередніх років для більшості людей в усьому світі.

Проте, щоб спонукати людей з нетерпінням чекати 2021 року, ми подумали, що було б весело глянути на новорічні традиції та звичаї людей у всьому світі.
У порівнянні з такими країнами, як Італія, Аргентина і Філіппіни, наші традиції досить нудні!
Викинути старі меблі з вікон може бути просто зняттям стресу, необхідним після цього божевільного року “.

Спалювання опудала – Еквадор

 "" Щоб вигнати всі невдачі або погані речі, які сталися за останні 12 місяців, еквадорці підпалили опудала, заповнені папером, опівночі напередодні Нового року.
Вони також спалюють фотографії речей, які представляють минулий рік.

Зламані тарілки – Данія

 "" Виявляється, не тільки греки люблять розбивати посуд під час свят. Данці також кидають невикористані тарілки, накопичені за рік, до дверей сім’ї та друзів напередодні Нового року.

108 кілець – Японія

 "" В Японії в дзвони дзвонять 108 раз в буддійської традиції, яка, як вважається, виганяє всі людські гріхи. Також вдало посміхатися або сміятися перед Новим роком.

Круглі речі – Філіппіни

У надії принести процвітання і багатство в майбутній рік, філіппінці оточують себе напередодні Нового року круглими предметами, що символізують монети та багатство. Вони також споживають виноград, тримають монети в кишенях і носять одяг в горошок, серед іншого.

Викидання меблів з вікна – Італія

Напередодні Нового року в деяких частинах Італії традиційно викидають старі меблі з балконів, що символізує початок нового року в наступному році. Хоча, щоб уникнути травм, більшість місцевих жителів просто дотримуються невеликих м’яких предметів.

Кольорова білизна – Південна Америка

 "" У країнах Південної Америки, таких як Мексика, Болівія і Бразилія, ваш стан на рік вперед визначається кольором вашої спідньої білизни. Ті, хто хоче знайти любов, надягають на Новий рік червоні труси, а тим, хто сподівається на багатство, слід вибирати жовті.
Якщо ви просто шукаєте спокою, вам підійдуть білі штани.

Викидання паперу з вікна – Аргентина

Аргентинці знищують всі свої старі документи до того, як настає рік, щоб символізувати залишення минулого позаду. Потім 31 грудня до обіду вони викидають клаптики в вікно, як конфетті.

Розмова з тваринами – Румунія

Румунські фермери проводять свій Новий рік, намагаючись поспілкуватися зі своєю домашньою худобою і заробляючи удачу, якщо їм це вдається.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.