(Фото) Жінка витрачає понад 12000 фунтів стерлінгів на подарунки для своєї собаки, включаючи сани розміром з неї

У мене немає дітей, тому я вважаю Фабіо своєю дитиною. Мені було так весело прикрашати грот, і у нього є багато святкових костюмів.

Аліса Торн з Уельсу витратила тисячі доларів на китайську хохлату Фабіо з того часу, як купила його в липні 2020 року, і зізнається, що звертається з ним як з власною дитиною.

Жінка розповіла, що витратила для нього понад 7000 фунтів стерлінгів на різдвяні подарунки.
Аліса Торн з Уельсу зробила все можливе для своєї  китайської собаки, на ім’я Фабіо.

 "" На це Різдво вона провела тиждень, перетворюючи свій літній будиночок в саду в зимову країну чудес, в якій є сани розміром з собаку для шестимісячного цуценяти.
Фабіо звик до світського життя, оскільки Аліса часто возить його у своїй дитячій колясці по їх рідному місту в Ронда-Кінон-Тафф.

Говорячи про свою улюблену собачку, Аліса сказала: “Фабіо – мій малюк, і я його шалено люблю. Він такий чарівний, і я просто хочу побалувати його хорошими речами “.

 ""

Оскільки це їх перший спільне Різдво, перукар витратив на нього кілька модних дизайнерських товарів.
Аліса сказала: “Я приготувала його чашу і шукаю ще подарунки.

Було важко знайти щось, але я хочу, щоб все було зроблено спеціально для нього. У мене немає дітей, тому я вважаю Фабіо своєю дитиною. Мені було так весело прикрашати грот, і у ньго є багато святкових костюмів, щоб народити його. У мене мало членів сім’ї, тому добре провести Різдво разом для мене багато значить. Не можу дочекатися, щоб допомогти йому відкрити його подарунки”.

 "" Аліса купила Фабіо в липні 2020 року, незабаром після того, як її 10-річний пес Хьюго раптово помер.
Потім вона витратила майже 1000 фунтів стерлінгів на вечірку для цуценят, де подарувала йому краватку-метелика Swarovski вартістю 600 фунтів стерлінгів і автомобіль-трансформер за 160 фунтів стерлінгів.

Аліса сказала: “Я була у нестямі після втрати Хьюго, і коли я отримав Фабіо, це було схоже на долю. Я витратила тисячі на Хьюго, але пожертвувала все – було неправильно зберігати його речі. Нехай вони будуть для іншої собаки. ”

Вона зробила арку з повітряної кулі та проїхала весь шлях в Блекпул до пекарні Barking Bakery, щоб виготовити торт на замовлення.
Аліса сказала: “Свято цуценят був фантастичним – грошей не пошкодували. Через правила соціального дистанціювання поруч могли бути тільки дві собаки, але це був фантастичний день “.

 ""На цей час Аліса витратила на своє цуценя понад 12000 фунтів стерлінгів, включаючи одяг, аксесуари та туалетні приналежності.
У нього 800 предметів одягу на загальну суму майже 6000 фунтів стерлінгів і чотири краватки-метелики по 600 фунтів стерлінгів за штуку.

Пара недавно з’явилася на шоу BBC Two ’12 Puppies and Us ‘.
Аліса також створила обліковий запис в Instagram для свого чотириногого друга, у якого зараз понад 5000 передплатників.
“Він тільки що приєднався до модельного агентства собак і вже був на кількох зйомках. Він просто наймиліший пес “, – додала вона.

 ""

Розподіл витрат:

Вартість Фабіо – 2500 фунтів стерлінгів.
Одяг для собак – 6000 фунтів стерлінгів
Миски та ліжка – 600 фунтів стерлінгів.
Повідці, коміри та метелики – 1000 фунтів стерлінгів.
Вартість їжі в місяць – 60 £ x 12 = 720 £ в рік.
Догляд за волоссям (вона перукар, тому все робить сама, тому просто купує йому товари) – 500 фунтів стерлінгів.
Вечірки – 1000 фунтів стерлінгів

Разом: 12320 фунтів стерлінгів

Що ви думаєте про подарунки, які Аліса купує Фабіо?
Дайте нам знати про це в коментарях.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.