Жінка продала келихи через інтернет, і забула в коробці 13 тисяч доларів: як їх повернули?

Жінка задоволена, що міліція оперативно розшукала гроші в короткі терміни. Тепер вона буде значно уважніше.

Цікавий і курйозний випадок стався в Білорусі.

Річ у тому, що одна жінка вирішила продати через інтернет келихи. Вона розмістила в інтернеті оголошення про продаж і через деякий час знайшовся покупець. Вони узгодили ціну за келихи, і жінка відправила покупцеві в коробці продані келихи.

Однак вона зовсім забула, що ця коробка у неї була свого родом сховищем, де вона ховала свої заощадження. У той час в коробці знаходилися 13 000 доларів. Тому гроші разом з келихами вирушили до покупця келихів.

Про це розповіла пресслужба Головного управління внутрішніх справ Мінського міського виконавчого комітету в Twitter.

Коли коробка вже була відправлена, жінка згадала про гроші та вирішила звернутися в поліцію. Але покупця вона не знала і тому їй довелося звернутися в міліцію.
Після звернення в міліцію, та провела розслідування і знайшла покупця.

Жінка, яка купила келихи, сказала, що вона знайшла в коробці з келихами 13 000 доларів. На питання поліції, чому вона не повернула гроші володарка, жінка відповіла, що розгубилася коли, побачила таку суму. Все-таки не завжди трапляється такий казус. В кінцевому підсумку вся сума 13 000 доларів була повернута відправнику келихів.

Жінка задоволена, що міліція оперативно розшукала гроші в короткі терміни. Тепер вона буде значно уважніше коли ще раз захоче що-небудь продати через інтернет.

Тому коли ви відправляєте через інтернет будь-що – перевіряйте уважно зміст посилки перед виправлянням.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.