Онукам боятися нема чого з такою бабусею. 43 сантиметрові біцепси надійно захистять їх

Передплатники Роббин захоплюються її силою духу і фігурою. А її онуки пишаються своєю знаменитою бабусею і намагаються її надихнути на нові досягнення в спорті.

Бабуся Робін Хіллс не стоятиме біля кухонної плити та не буде лузати насіння на лавочці та обговорювати дворові новини.

Ця бабуся незвичайна. Річ у тому, що вона все життя займається професійним бодибілдингом. Їй 48 років, у неї дорослі дочки та 3 онуків. Коли вона не зі своїми внуками, то тренується і покращує свої спортивні досягнення.

 "" Якщо подивитися на Робін Хіллс, то навряд чи її можна назвати бабусею. Коли вона закінчила школу, що почала займатися в спортзалі. Потім спорт щосили її захопив.

Коли вона брала участь в чемпіонатах і конкурсах, то завжди займала призові місця. У неї багато нагород. Завдяки спорту вона швидко відновилася після вагітності. На всіх конкурсах завжди присутній її сім’я і вони морально її підтримують.

 "" Вона дає уроки з силових тренувань у в’язниці – це її офіційне місце роботи.

Роббин каже, що їй не доводилося раніше виставляти в соцмережах свої фото. Вона думала, що люди негативно оцінять, що вона в такому віці займається так професійно спортом. Коли вона звиклася з цією думкою і перемогла страх, то могла завести мікроблог.

 "" Передплатники Роббин захоплюються її силою духу і фігурою. Вони пропонують всім брати з неї приклад. А її онуки пишаються своєю знаменитою бабусею і намагаються її надихнути на нові досягнення в спорті.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.