Меган Маркл – «найбільша упущена можливість, яку коли-небудь мали королівські особи»

Меган Маркл, 38 років, і принц Гаррі, 34 роки, переїхали в Лос-Анджелес, вилетівши з Канади незадовго до закриття країни через коронавірус. Які обставини призвели до того, що пара покинула королівську сім'ю.

Меган Маркл, 38 років, і принц Гаррі, 34 роки, переїхали в Лос-Анджелес, вилетівши з Канади незадовго до закриття країни через коронавірус. Які обставини призвели до того, що пара покинула королівську сім’ю.

Журналіст досліджує її швидке підвищення, щоб стати Герцогинею Суссексу і подальшим розплутуванням казки.

Омід Скоби, королівський редактор Harpers Bazaar US, з’явився в документальному фільмі.

Королівський експерт передбачив, що британська королівська сім’я, можливо, помилилась, відпустивши американську зірку.

Він сказав: «Я думаю, історики згадають про це як про найбільшу втрачену можливість, яку коли-небудь мали королівські особи».

Скоби порівняв звернення королівської сім’ї з Меган зі зверненням з її покійної тещею принцесою Діаною.

Роял були піддані критиці за те, що вони робили занадто мало, щоб підтримати матір Гаррі після того, як вона пішла з сім’ї через її розлучення з принцом Чарльзом.

Скоби сказав: «Звичайно королівським дружинам дається цей період медового місяця, коли вони можуть очікувати, що преса буде ставитися до них гідно.

Кожна річ, яку зробила Меган, була піддана критиці з першого дня ».

«Вони повинні були захищати її, коли вона стикалася з речами, з якими не стикалися ніякі королівські жінки, так що мовчання говорило багато про що».

Сама Меган заявила про складність боротьби з освітленням в пресі.

Вона сказала: «Це складно. Я не думаю, що хтось може це зрозуміти. ».

Вона додала: «Недостатньо просто пережити щось, це не головне в житті. Ти повинен процвітати, ти повинен відчувати себе щасливим ».

«Я дійсно намагалася прийняти це авторитетне британське почуття жорсткої верхньої губи, але я думаю, що те, що це робить внутрішньо, ймовірно, дійсно руйнівно».

Меган, мабуть, дійсно любить Гаррі.

Хто така Меган Маркл? Швидкий профіль

Меган Маркл народилася Рейчел Меган Маркл 4 серпня 1981 року біля батьків Дорії Рагланд і батька Томаса Маркля.

Її батько раніше був одружений на Розлін Лавлесс, і у Меган є два старших наполовину рідних брата – сестра Саманта Маркл і брат Томас Маркл Джуніор.

Актриса

Перша поява Меган на телебаченні в США було в епізоді клінічної лікарні загального профілю в 2002 році.

Пізніше вона перейшла до ролей в CSI, Без сліду і Замку поряд з частинами в голлівудських фільмах, таких як «Приведи його до грецького, Пам’ятай мене і Жахливі боси».

Меган також була «портфельної дівчинкою» в «Угоді чи ні», але її найвідомішою роллю була Рейчел Зейн в юридичних драматичних костюмах, які були запущені в 2011 році.

Вона була записана в фіналі сьомого серіалу, коли її персонаж одружився, який вийшов в ефір в квітні 2018 року – якраз перед тим, як вона сама вийшла заміж.

Благодійність і гуманітарна робота

Кар’єра Меган Маркл в телебаченні йшла рука об руку з її підтримкою причин, близьких її серцю.

Вона написала про стигму навколо менструального здоров’я в статті для журналу Time і була глобальним послом для World Vision Canada – з яким вона вирушила в Руанду для благодійної кампанії «Чиста вода».

І її прихильність забезпеченню гендерної рівності стала результатом її роботи з Організацією Об’єднаних Націй – в 2015 році вона отримала оплески за свою промову, присвячену Міжнародному жіночому дню.

Відносини

У вересні 2011 року вона вийшла заміж за продюсера фільму Тревора Енгельсон, з яким вона почала зустрічатися в 2004 році.

Але пара розлучилася два роки по тому в серпні 2013 року, пославшись на непримиренну різницю.

Вона була у відносинах зі знаменитим шеф-кухарем Корі Вителло майже два роки, перш ніж вони порвали з ним в 2016 році, але обидва залишаються хорошими друзями.

А в червні 2016 року його зустріла принца Гаррі на побаченні всліпу, призначеному спільним другом.

Їхні стосунки почалися в жовтні того ж року, і трохи більше року тому, 27 листопада 2017 року, пара оголосила про заручини.

Вони одружилися 19 травня 2018 року в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку.

Меганска спадщина

Деякі стверджують, що Меган Маркл – перший член королівської сім’ї в змішаній раси.

Історики досі сперечаються про королеву Шарлотті, дружині короля Георга III.

Але Меган буде першим королівським, хто відкрито прийме спадщину змішаної раси.

Вона написала про труднощі бути актрисою-раси в Голлівуді, стверджуючи, що вона недостатньо чорна для одних ролей і недостатньо біла для інших.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.