Багатодітна мати поділилася секретом як розрізняти близнят – це їй прекрасно вдалося

У Instagram мама трьох дітей говорить, що прикрашає один з нігтів дитячим лаком, щоб визначити, хто є хто, і це приносить задоволення.

У відвертому визнанні в Instagram колишня Міс світу Розанна Девісон пояснила, як, оскільки її близнюки абсолютно ідентичні, їй важко відрізнити їх один від одного.

Змучена мама показала, як геніально розрізняє своїх хлопчиків-близнюків.

Розанна Девісон з Ірландії зізналася, що коли вона або її партнер втомилися або якщо в кімнаті темно, їм часто буває важко відрізнити її дітей один від одного.

Отже, вона придумала дуже зручний, але тонкий спосіб уникнути їх змішування в майбутньому.

У Instagram мама трьох дітей говорить, що прикрашає один зі нігтів дитячим лаком, щоб визначити, хто є хто, і це приносить задоволення.

Вона сказала: “Я повинна зробити невелике визнання. Коли ми втомилися або в кімнаті темно, буває важко відрізнити хлопчиків.

 "" Вони абсолютно ідентичні, за винятком того факту, що Хьюго трохи менше свого брата Оскара.

Тому я придумала спосіб відрізнити їх один від одного, як рекомендували інші мами-близнюки. ”

“Я купила спеціальний, який не містить токсичних речовин, лак для нігтів, щоб намалювати пару пальців Хьюго цим дуже привабливим бірюзовим кольором “.

На закінчення вона сказала: “На всякий випадок, якщо виникне плутанина, ми можемо розрізнити наших синів “.

Колишня Міс світу і її чоловік Уес Квірк були раді вітати близнюків в листопаді 2020 року.

Це сталося після того, як Розанна розповіла про свою боротьбу з фертильністю, і після того, як пара вирішила народити свою доньку Софію через сурогатну матір у 2019 році.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.