Як виглядає людина з синдромом Не розчісуйте волосся? Фото дівчинки, яка не могла розчісуватися 9 років

Дев'ятирічна дівчинка страждає синдромом Не розчісуйте волосся з того часу, як їй виповнився рік, що створює неконтрольований ріст волосся в різні боки.

Алекс і Марк Барлоу з Дербі упродовж багатьох років намагалися незліченну кількість способів у відчайдушній спробі приборкати кучеряве волосся своєї дочки Лайли Грейс – але безрезультатно.

Неконтрольовані світлі локони Лайли Грейс Барлоу означали, що ранок часто закінчувалося сльозами, оскільки її мама, Алекс, відчайдушно намагалася приручити їх в хвостики або пучки.

Дев’ятирічна дівчинка страждає синдромом Не розчісуйте волосся з того часу, як їй виповнився рік, що створює неконтрольований ріст волосся, які неможливо розчесати.

Алекс і її чоловік Марк з Дербі пробували нескінченну кількість способів, щоб спробувати розплутати вузлуваті локони Лайли Грейс, але безуспішно, і пара була убита горем, коли їхня маленька дівчинка почала порівнювати себе з її сестрами.

Офіційний діагноз Лайлою Грейс поставили, коли їй було п’ять років після того, як вона пролежала в лікарні з приводу залозистої лихоманки, і медики визнали, що ніколи не бачили таких волосся.

 "" Алекс сказала: “Волосся Лайли Грейс почали рости, а її дитяче волосся були просто пухнастими. Я подумала, що це приголомшливо, але у мене було відчуття, що щось не так. Люди говорили, що це просто дитяче волосся, але її сестра на 20 місяців старший за неї, тому я знала, що це ненормально. ”

“У нас була діаграма різних типів волосся, але ми не змогли знайти подібне. Це був просто пух, як цукрова вата. Це росло досить швидко, і поки їй не виповнилося чотири роки, він був дуже коротким, потім почав перетворюватися в дреди, і з цим було дійсно важко впоратися. ”

“Ми використовували безліч продуктів, щоб спробувати прочесати це, але нічого не допомогло. Їй було боляче, коли я намагався чистити її, а вона стояла дибки. ”

У Лайли Грейс було так багато хвороб, коли вона була молодшою, і вона багато лежала в лікарні, тому лікарі завжди намагалися з’ясувати, що не так з її волоссям.

“Ми думали, що це може бути дефіцит вітамінів. Її лікар сказав, що не бачив таких волосся 25 років. Це викликано фолікулами в формі серця, у нормальної людини фолікули круглої або овальної форми “.

Попри болючі ранку і спроби зачесатися, Лайла Грейс полюбила свої пухнасті кучері, які зробили її відомою в школі.

Алекс сказала: “Вона дійсно обіймає своє волосся, і дітям в школі це подобається. Всі старші діти просять відчути цього, так що їй дійсно пощастило.

“Ми виховали її, щоб вона пишалася своїм волоссям і була задоволена тим, хто вона є. Поки вона буде дотримуватися такого ставлення, з нею все буде в порядку. ”

 "" “Вона відчайдушно хотіла, щоб у Мері-Джин були такі ж волосся, але є один шанс із чотирьох, що якщо у вас є дефектний ген, він буде у вашої дитини. Вона порівняла їх з волоссям своєї сестри, тому що вони завжди виглядали по-різному, але тепер вона любить своє волосся “.

Проте Алекс розповіла, як густа грива Лайли Грейс початку приручати, і пара, нарешті, змогла розчесати та навіть заплести її, що полегшило життя їм обом.

Мама чотирьох дітей сказала: “Чистити зуби набагато легше, і тепер вона набагато більше цим задоволена. Ми можемо сплести їх і зв’язати, і коли вони пов’язані, ви навряд чи зможете сказати, що у неї такий стан. ”

Тепер вона любить своє волосся.

Раніше люди говорили, що вона схожа на Альберта Ейнштейна, і вона раніше порівнювала їх з волоссям своєї сестри, тому що вони вставали дибки, але тепер вони дійсно довгі, і з ними набагато легше впоратися.

Стан дійсно заспокоюється, коли діти досягають статевої зрілості.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.