За що люблячу маму звинуватили в жорстокому поводженні з дітьми? Незвичайна історія реальної родини

У кожного є своя думка про те, як вам слід піклуватися про своїх дітей - від того, що ви будете робити їх годувати, до того, чим вони можуть грати.

Батько піддався критиці в соціальних мережах після того, як поділився фотографією манікюру, який вони зробили своїй дитині, зробивши нігті дитини довгими та загостреними.

Що стосується виховання дітей, у кожного є своя думка про те, як вам слід піклуватися про своїх дітей – від того, що ви будете робити їх годувати, до того, чим вони можуть грати, вас можуть критикувати майже за кожен вибір, який ви робите в наші дні.

Одну маму недавно вдарили за те, що вона поділилася фотографією нігтів свою дитину в соціальних мережах, і деякі були так приголомшені зображенням, яке вони звинуватили в жорстокому поводженні з дітьми.

Фотографія потрапила на форум Reddit r / Trashy, і на ній зображений дитячий манікюр з нігтями, перетвореними в довгі загострені пазурі.

Батьки були обурені цим, понад 300 осіб висловили свої думки.

Стурбований користувач запитав: “Чи буде це вважатися жорстоким поводженням з дітьми або загрозою, якщо дитина пораниться цими нігтями? Технічно це дає дитині поранитися. ”

 "" “Ця дитина могла виколоти собі очі, жахливий батько “, – написав другий.

Третій: “Дитячі нігті та так досить гострі, від цього манікюру можна подряпати або порізати обличчя “.

Хтось написав: “Ви повинні підстригати нігті дитини, щоб він не подряпав себе “.

“Дурість деяких людей … не вистачає слів “, – проголосив п’ятий.

Деякі на Reddit подумали, що фотографія могла бути відредагована або що нігті були підробленими, тому що нігті дитини дуже тонкі, щоб мати таку форму.

“Чим більше я думаю про це, тим гірше стає. Дуже огидно”, – сказав інший, прочитавши можливі теорії.

Це сталося після того, як маму звинуватили в нехтуванні дітьми через невинної фотографії.

Австралійську матір, відому тільки як Ейпріл, тролі за те, що матрац її дитини лежав на підлозі, а не на каркасі ліжка.

Ейпріл пояснила, що вона обладнала спальню в стилі «Монтессорі» з ліжком на підлозі, щоб її дочка могла переміщатися по кімнаті та використовувати свою уяву під час гри.

Вона додала, що дитина насправді нечасто спить на матраці, бо вона спить разом з мамою і використовує свою кімнату тільки для сну або ігор.

Однак багато як і раніше вважали це поганою ідеєю.

За даними The Sun, деякі звинуватили Ейпріл в нехтуванні, в той час, як інші думали, що вона піддає ризику здоров’я своєї дочки, ставлячи матрац на підлогу, де немає достатньої вентиляції.

Мама була шокована негативом, яким був зустрінутий її пост, і пізніше відновила його, щоб прояснити кілька речей – дати людям зрозуміти, що ліжко насправді стоїть на решітках.

Вона додала: “Якщо ви хочете зателефонувати до відділу по догляду за дітьми через те, що у мене є повністю безпечне ліжко для моєї дитини, відзначте мене, і я дам вам свої дані, тому що це явно не дитяча спальня, якій не приділяють уваги”.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.