(Відео) Напад небезпечної змії на трирічну дівчинку – чи вдалося дитині врятуватися?

Річ у тому, що в Пхангнга на трирічну дівчинку напала змія. Здавалося, б маленька дівчинка повинна була злякатися і зупинитися як укопана.

Користувачами соціальних мереж бурхливо обговорюють відео, яке потрапило в інтернет.

Випадок, який зображений на цьому відео в корені могло змінити життя маленької дівчинки з Таїланду.

Річ у тому, що в Пхангнга на трирічну дівчинку напала змія. Здавалося, б маленька дівчинка повинна була злякатися і зупинитися як укопана. Однак вона навіть не помітила нападала на неї змію. Маленька дівчинка просто не звернула на змію уваги!

Тіана, якій три роки грала зі своєю п’ятирічною сестричкою. І в цей момент потрапила на відео, коли вона спіткнулася об змію.

Річ у тому, що змія була не агресивна, бо напевно була голодна. Можливо вона лежала і переварювала спійману раніше видобуток. І вона була заслана зненацька, коли про неї спіткнулася трирічна дівчинка. На цей випадок звернули увагу тільки користувачі соціальних мереж.

Цей відеофайл на Youtube переглянули понад півмільйона людей.

Таїланд славиться своєю різноманітністю видів змій. Значна частина змій небезпечні для людини. І їхня зустріч може привести до летального результату. Хоча жителі Таїланду звикли до такого співжиття. Звичайно потрібно бути обережніше, особливо в лісистій місцевості, біля річок і водойм.

Коли ви йдете в лісовий масив рекомендується уважно дивитися в траву і на дерева. Змії славляться своїм умінням маскуватися, але як правило невеликі особини не нападають на дорослу людину і намагаються втекти при його появі.

Однак бувають випадки, коли людина не бачить змії та вона не встигла втекти або спить і він настає на змію. Тоді змія, обороняючись, може вкусити.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.