Рятувальник кролик: як вдалося йому стати батьком цуценят – зворушлива історія

Кролик захищав щенят і не випускав їх з нори. Коли поруч були коти, то він проганяв. Кролик вилизував щенят і тримав їх у чистоті.

Як правило, люди думають, що кролики, це дурні та боягузливі тварини. Від них можна отримати тільки хутро і їжу. Однак це не так. Кролик, про який нижче ви дізнаєтеся, спростував цей стереотип.

Дивну і зворушливу історію, яка сталася в Омській області нещодавно дізналися в соцмережах. Це історія про звичайного кролика, з пухнастим хвостиком. Але для 3 цуценят кролик виявився справжнім татом.

 ""Річ у тому, що кролик втік від свого господаря і його було неможливо виявити. Біля будинку Маргарити Старцевой цей кролик вирив собі нору і став там жити.

Господиня не відразу помітила нірку, але незабаром виявила і норку і кролика. Вона його годувала, але в руки кролик не йшов і близько господиню не підпускав.
Колись великий пес хотів зловити кролика і намагався проникнути в нору. Господиня злякалася за кролика, і думала що собака може з’їсти кролика. Однак через час, вона зрозуміла, що вони подружилися. Через час вона побачила, що собаку застрелили.

І через час господиня побачила, що з норки вилізли три цуценя. Найголовніше кролик сидів і дивився як жінка годувала цуценят.
Кролик захищав щенят і не випускав їх з нори. Коли поруч були коти, то він проганяв. Кролик вилизував щенят і тримав їх у чистоті. На вулиці був мороз мінус 27 градусів і без тепла кролика в норі цуценята б не вижили.

 "" Кролик завжди був поруч зі щенятами, як начебто це його діти. Господиня повісила оголошення по всьому селу і дала інформацію в соціальних мережах про цуценят з проханням їх забрати.

Через час двох щенят забрали.
Кролика теж хочуть забрати до себе одна людина. Але зараз його не чіпають, щоб забрали останнього цуценя, щоб він не загинув.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".