Жінка кожен раз відчуває себе втомленою після сну: причина – домашня кішка

Бувши сповненою рішучості розгадати таємницю, вона встановила камеру нічного бачення, щоб зафіксувати свій сон

Жінка розуміє, чому вона завжди втомлюється після того, як зловила злочинця на нічну камеру
Сьюзі пішла в TikTok, щоб поділитися веселими кадрами, знятими її камерою одного разу вночі, які багато в чому пояснили, чому вона завжди так втомлюється, коли прокидається щоранку.

Жінка була в істериці, коли виявила, що її кішка була причиною того, що вона погано спала.

Власниця кішок Сьюзі, відома в TikTok як @susieandmollie, знала, що щось не так, коли вона прокидалася щоранку, відчуваючи себе такою ж втомленою, як і коли лягала спати.

Бувши сповненою рішучості розгадати таємницю, вона встановила камеру нічного бачення, щоб зафіксувати свій сон і зловила винного на місці злочину.

У відео, яке було переглянуто понад 260 000 разів в соціальній мережі, можна побачити Сьюзі лежить у своєму ліжку, поки відеокамера фіксує всі.

 "" Коли з нізвідки з’являються два світних очі.

Її кіт Джинджер недбало підбігає до неї, поки вона спить, і підіймає лапу, а потім різко штовхає її по руці.

Але він не просто робить це один раз, він робить це знову і знову – годинами.

Потім відео швидко перемотується, показуючи, як кішка б’є сплячу жінку з 23:00 до 3:00, що значною мірою вирішує причину її денної сонливості.

З моменту публікації відео лайкнули майже 39 000 разів і отримали понад 500 коментарів.

Одна людина сказала: “Моя зробила те ж саме, і тепер я підіймаю ковдру, а вона залазить і засинає разом зі мною. Спробуйте! Їм подобається тепло і тісні затишні місця “.

Інший сказав: “Моя кішка робить це! Іноді вона буде турбувати мене ВРЮ ніч. Я читав, що це тому, що вона старша, а кішки трохи старше страждають недоумством і іноді плутаються. ”

Але кілька людей запитали її, чи є у неї апное уві сні, оскільки іноді кішки будуть перевіряти вас, якщо вони турбуються про вас.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.