Жили-були три сестри, дві гарні і розумні, а третя стала принцесою: історія принцеси Діани і її сестер

Обидві принцеси не хотіли спілкуватися з представниками преси з приводу загибелі Діани. Вони відвідували племінників і були на їх весіллях.

Діана Френсіс Спенсер, була молодшою дочкою графа Джона Спенсера.
Леді Ді не була особливо приваблива або блищала розумом, якщо порівнювати з її сестрами. Однак вона вийшла заміж за спадкоємця Британської корони та отримала звання принцеси. Сестрам Діани менше приділялося уваги в пресі ніж Леді Ді.
Як склалися їхні долі?

Елізабет Сара Лавінія

 "" Сара, є старшою сестрою Діани. Вона народилася в 1955 році. Це була найкрасивіша дочка в їхній родині. Батьки думали що Сара вийде заміж за принца Чарльза.

Вони спілкувалися разом і навіть між ними зав’язалися стосунки.
Але потім вони розлучилися. А розрив вийшов тільки через однієї фрази Сари. Вона сказала, що їй все одно за кого виходити заміж: за принца або за сміттяра, аби вона любила цю людину. Принц Чарльз негативно відреагував на це висловлювання і вони згодом розлучилися.

Але Сара не сильно засмутилася і потім познайомилася з відомим спортсменом Нілом Едмонд Маккоркодейл. Потім вона вийшла за нього заміж. У них троє дітей і Сара вже п’ять разів стала бабусею.

Синтія Джейн

 "" Синтія народилася в 1957 році. Вона краще за всіх з дочок вчилася. У школі у неї були великі успіхи та вона вважалася найбільш розумною з них трьох. У 21 річному віці Синтія вийшла заміж за Роберта Феллоуза. Потім він став майбутнім секретарем королеви Єлизавети II. У них народилися троє дітей: дві дочки та син.

Перед смертю Леді Ді, Синтія була в конфлікті з нею. Річ у тому, що Діана вважала, що Роберт прослуховує її телефон. Синтія не визначилася кого в цій ситуації підтримати та тому посварилася з сестрою.
На похоронах Синтія шкодувала, що ні помирилася з Діаною перед її смертю.

Обидві принцеси не хотіли спілкуватися з представниками преси з приводу загибелі Діани. Вони відвідували племінників і були на їх весіллях.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.